Quantcast

SkyShowtime spouští lineární kanály

| redakce | tisk | názory

V Rumunsku odstartovaly dva nové televizní kanály - SkyShowtime 1 HD a SkyShowtime 2 HD. Přední telekomunikační holding Digi Communications N.V. (DIGI Romania) spustil dva nové prémiové televizní programy pro své klienty digitální kabelové televize.

Jde o první partnerství B2B streamovací služby SkyShowtime ve střední a východní Evropě.

V rámci speciální propagační akce DIGI svým všem klientům v Rumunsku poskytne po časově omezenou dobu přístup ke SkyShowtime. Po skončení období se mohou klienti rozhodnout pro předplatné SkyShowtime v rámci nových balíčků, které budou představeny v nadcházejících měsících.

Klienti Digi TV v Rumunsku získali přístup k celému obsahu SkyShowitme, včetně nejnovějších kino hitů Paramount a Universal a také nejlepších seriálů. V nabídce jsou všechny díly světového hitu "Yellowstone" a jeho spin-off produkce "1883" a "1923".

Lineární kanály SkyShowtime divákům nabídnou filmy a seriály známé ze streamingové služby.

Abonenti DIGI využívající kabelovou televizi, získají přístup k lineárním kanálům SkyShowtime 1 HD a SkyShowtime 2 HD na období od 25. dubna do 15. července 2024.

SkyShowtime je nejnovější evropská streamovací služba. Společný podnik společností Comcast a Paramount Global spojuje to nejlepší z Hollywoodu a místní zábavy na jednom místě. Od filmů a původních seriálů přes kultovní produkce od Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock až po obsah SkyShowtime Original.

Streamovací služba bude spuštěna na všech trzích v roce 2023.
SkyShowtime působí v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, Finsku, Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Severní Makedonii, Norsku, Nizozemsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španělsku a Švédsko. Služba je dostupná u vybraných poskytovatelů TV a na Android TV, Apple TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV a na webu.

DIGI je lídrem na telekomunikačním trhu v Rumunsku v oblasti placené televize, širokopásmového internetu, pevných linek a mobilních telefonních služeb. Společnost také nabízí satelitní platformu Digi TV, šířenou prostřednictvím satelitů Thor/Intelsat na orbitální pozici 0,8°W/1°W.

zdroj: satkurier.pl + SkyShowtime

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články