Quantcast

Antik TV: Květen patří dětským hrdinům a veselým dobrodružstvím

| redakce | tisk | názory

Během tohoto měsíce nabízí košický operátor Antik Telecom možnost sledovat tři oblíbené televizní stanice bez dalších poplatků. Po celý měsíc si zejména nejmenší diváci vychutnají seriály plné dobrodružství, smíchu a bláznovství na stanicích Minimax, Disney Channel a Disney Junior.

TV stanice Minimax spouští v květnu novou sérii jako pokračování populárního animovaného seriálu, tentokrát pod názvem "Byla jednou jedna...věc". Diváci mohou nové epizody sledovat každý den v podvečerních hodinách. Seriál s humorem vysvětluje původ věcí, které jsou běžnou součástí našich životů.

Veselá série o dvou sourozencích a jejich domácím mazlíčkovi "Křeček a Greta", ale i epizody o rodině, která se snaží být dobrou "Záporáci z Valley View" jsou v programové nabídce TV stanice Disney Channel.

Hrdinové seriálu "Star wars: Dobrodružství malých Jediů" naučí vaše ratolesti odvaze a soudržnosti, fena "Bluey" vás zaručeně rozesměje svým vtipným pohledem na svět a "Sofie" první vezme vaše děti do pohádkového světa princezen. Oblíbených dětských hrdinů naleznete na stanici Disney Junior.

Nabídka bezplatných kanálů platí pro slovenskou i českou televizní službu společnosti ANTIK Telecom do 31. května 2024.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články