Quantcast

IPTV služba O2 TV má přes 60 tisíc zákazníků

| redakce | tisk

Digitální televize O2TV přes pevnou linku překročil v těchto dnech hranici 60 tisíc zákazníků. Vyplývá to z aktuálních statistik společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Digitální televize O2 TV nabízí 50 televizních kanálů a také stovky filmů, dokumentů, 3D filmů, seriálů a pohádek.

"Stále vyšší zájem zákazníků o službu O2 TV nás velice těší. K mimořádně rostoucí poptávce přispívá nejen obrovská nabídka programů a filmů, ale především naše snaha o neustálé zkvalitňování služby. Nedávno jsme například rozšířili nabídku sportovních a filmových kanálů. Díky O2 TV mají diváci přístup k přímým přenosům zápasů O2 extraligy se zvukovou kulisou přímo ze stadionů. Nově mohou zákazníci služby O2 TV sledovat zbrusu nové filmové tituly z katalogů významných hollywoodských studií," uvádí Simon Burckhardt, marketingový ředitel pro residentní segment společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Od září nabízí Telefónica O2 přístup do katalogů největších hollywoodských studií Warner Brother a The Walt Disney Company. Filmová nabídka služby Videotéka se tak ročně rozšíří až o 60 titulů, které obě studia uvedla v České republice do kin nebo do video distribuce. Zákazníci budou moci již v listopadu a prosinci 2007 shlédnout například takové filmové trháky jako historický film 300:Bitva u Thermopyl, akční filmy Spider-Man 3 nebo Déjá vu, animovaný rodinný film Robinsonovi, nebo filmovou lahůdku ve formě filmu Životy těch druhých, letošního držitele Oskara v kategorii cizojazyčný film.

Služba O2 TV nabízí jako první v České republice plošné vysílání programu ČT1 České televize v kvalitě High Definition (HD).





Reklama




Vybrané články