Quantcast

Movies 24 od prosince v paketu Cyfra+

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Movies 24 od prosince v paketu Cyfra+

Nový filmový kanál Movies 24 se vedle platformy N (Televize nové generace) objeví v nabídce i konkurenční polské platformy Cyfra+. Program se bude vysílat na programové pozici č.36 a bude dostupný pro abonenty programových balíčků Podstawowy, Komfortowy a Prestiży. Cyfra+ bude také odpovědná za uplink kanálu Movies 24.

Movies 24 přinese televizní filmy od největších filmových distributorů - mj. od Sony, Universal, Paramount i Fireworks.

Stanice bude přinášet široký záběr filmů - od romantických přes kriminální filmy, thrillery až po snímky s tématikou science-fiction a erotickou.

Movies 24 je v současnosti v TOP10 nejpopulárnějších tématických stanic ve Velké Británii. Program sleduje přes 10 miliónu diváků.

Movies 24 obohatí filmovou nabídku Cyfry+. Vedle nové stanice provozovatel již nyní nabízí 16 dalších filmových kanálů: CANAL+, CANAL+ Film/CANAL+ Film HD a dále HBO, HBO2 a HBO Comedy, Ale kino!, Hallmark Channel, TCM, Kino Polska, rodinu kanálů AXN a Cinemax a dále seriálový FOXlife.

Vlastníkem Movies 24 je mediální skupina Sparrowhawk Media patřící do NBC Universal, světové leadera v mediálně-zábavní oblasti.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články