Quantcast

Spuštěna virtuální Videopůjčovna ČT

| redakce | tisk

Virtuální Videopůjčovna ČT zahajuje 17. prosince 2007 provoz. Ke stažení do počítače nabízí širokou škálu pořadů, filmů a seriálů.

V pondělí 17. prosince 2007 Česká televize otevírá novou Videopůjčovnu ČT, internetovou službu dostupnou z pohodlí domova na webové adrese www.videopujcovnaCT.cz

Portál skýtá ke shlédnutí pestrou paletu žánrů. Pamatováno je na děti, dospělé i seniory. Vyberou si milovníci pohádek, dokumentů, hudby i sportovní fanoušci. Bohaté je také filmové menu, obsahuje komedie, dramata, ale i kriminální, historické, rodinné a dobrodružné snímky.

Diváci se mohou těšit například na hrané seriály Místo nahoře a Poslední sezóna, na večerníček Méďové, na dokumentární cyklus Deset století architektury či na filmy Sametoví vrazi, Golet v údolí, Zdivočelá země, Konec básníků v Čechách, Saturnin a mnoho dalších. Nabídka bude průběžně rozšiřována.

Cena za vypůjčení jedné položky se pohybuje od 9 do 39 Kč včetně DPH. Platba probíhá z virtuálního účtu zákazníka, který se zakládá při první registraci. Nabíjení kreditu je možné několika způsoby - prostřednictvím Premium SMS jednoduše z mobilního telefonu, převodem na bankovní účet, on­line platbou systémem eBanka, pomocí on­line platby kreditními kartami Visa a MasterCard, nebo prostřednictvím kódu získaného v soutěžích a marketingových akcích České televize.

Placení, stahování a přehrávání video souborů umožňuje speciální program, jenž je zdarma k dispozici na stránkách Videopůjčovny ČT. Všechny tituly se stahují do počítače v televizní kvalitě. Video pak lze v daném počítači přehrávat tři dny, aniž by v této době byl omezen počet projekcí. Na soubory je aplikována DRM ochrana.

Ve Videopůjčovně ČT nabízí Česká televize svým divákům pořady, které nebylo možné poskytovat v bezplatném archivu na internetu. I nadále však zůstává na webu většina pořadů České televize zdarma.

zdroj: PR ČT





Reklama




Vybrané články