Quantcast

The Hits - dočasně FTA hudební TV z Velké Británie

| Martin Vyleťal | tisk

Majitelé otočných satelitních souprav mohou nyní přijímat dočasně nekódované vysílání placené hudební televize The Hits. Program mají ve své nabídce abonenti satelitní platformy Sky Digital a nyní se program vůbec poprvé vysílá i mimo tuto platformu.

The Hits vysílá od konce minulého týdne volně v rámci paketu BFBS na satelitu Eutelsat W3A (7°E). Náplní programu jsou hudební videoklipy, které jsou v současné době součástí různých žánrových žebříčků.

Kanál The Hits má na platformě BFBS vodoznak - zhruba uprostřed horní části obrazovky je logo BFBS, kterým si provozovatel označuje trasu, odkud program diváci přijímají.

The Hits - dočasně FTA hudební TV z Velké Británie
▲ The Hits - dočasně FTA hudební TV z Velké Británie

Jak dlouho potrvá volné vysílání není známo. Mnoho dalších kvalitních nekódovaných videoklipových kanálů se vysílá přímo v paketu Sky Digital na pozici 28,2°E/28,5°E.

The Hits patří do skupiny kanálů Emap, která zastřešuje stanice The Hits, Smash Hits, The Box, Magic TV, Kiss TV a Kerrang! TV.

Technické parametry příjmu The Hits:

satelit: Eutelsat W3A (7°E)
kmitočet: 11,323 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 2/3
VPID: 109
APID: 409
kódování: zatím žádné

Ve stejném paketu se vysílají kanály BFBS 1, BFBS 2, Sky News UK, Sky Sports 1 a Sky Sports 2 v systému CryptoWorks. Paket obsahuje i rozhlasové stanice. Většina z nich je vysílána volně.

AKTUALIZACE 18.1.2008: Program byl opět zakódován.





Reklama




Vybrané články