Quantcast

Monika Oomen zástupkyně ředitele Jetix Europe

| redakce | tisk

Jetix Europe dne 8.2. oznámil, že Monika Oomen byla povýšena do pozice zástupkyně generálního ředitele pro trhy střední a východní Evropy a Střední Východu.

V její nové roli bude Monika zodpovědna za řízení prodejů a marketingových strategií ve více než 25 zemích. Nadále bude přímo zodpovídat Maciej Bralovi, generálnímu řediteli pro Jetix regiony střední a východní Evropy a Středního Východu.

Monika vstoupila do společnosti Jetix v červenci roku 2006 jako obchodní ředitelka a jejím úkolem bylo řešit obchodní a nové podnikatelské strategie v zemích střední a východní Evropy.

Maciej Bral, výkonný ředitel Jetix Europe pro trhy střední a východní Evropy a středního východu, uvedl: “Jsme potěšeni jmenováním Moniky do této významné pozice. S jejími zkušenostmi a porozuměním našeho průmyslu a trhu nám pomůže rozvíjet naše strategie tak, aby si Jetix nadále upevňoval svou vedoucí pozici dětského televizního kanálu v daných regionech. Monika se zaměří na zvýšení příjmů společnosti a na rozvrstvení komerčního portfolia Jetix mezi jednotlivé televizní kanály.?

V minulosti působila Monika Oomen jako vedoucí programová ředitelka a zasloužila se o uvedení hudebního televizního kanálu VIVA Polska na polský trh. Poté byla ve funkci vedoucí programové ředitelky polského televizního kanálu 4fun.tv.

zdroj: PR Jetix





Reklama




Vybrané články