Quantcast

KabelKiosk rozšířil paket Family XL o 6 stanic

| Martin Vyleťal | tisk

Celkem o šest programů rozšířil francouzský satelitní operátor Eutelsat programovou nabídku distribuční platformy KabelKiosk. Programová nabídka Family XL se z původních 11 programů rozrostla na 17.

Programový balíček Family XL v současné době obsahuje stanice National Geographic, The History Channel, AXN, Sci Fi, 13th Street, Boomerang, TCM, Cartoon Network, Silverline, Kinowelt, Body in Balance a nejnověji The Biography Channel, lettra, your family, E! Entertainment, Romance TV a BBC Prime.

V rámci promo akce nabízí operátor novým zákazníkům první tři měsíce zdarma a pak předplatné za 10 euro měsíčně. Stávající zákazníci mohou paket Family XL přijímat po celý duben zcela zdarma.

KabelKiosk je distribuční platforma šířená na satelitu Atlantic Bird 2 (8°W) v kódovacím systému Conax. Z důvodu rozšíření nabídky byl zaktivován nový transpondér - freq. 11,428 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2. Signály jsou určeny pro kabelové sítě, které se dohodnou s provozovatelem distribuční satelitní platformy na podmínkách šíření programů.





Reklama




Vybrané články