Quantcast

Pavel Zuna o odchodu z Prima TV neuvažuje

| redakce | tisk

Reakce Pavla Zuny na nepravdivé informace: V sobotu 1.3.2008 přinesl deník Blesk článek, který se snažil vzbudit dojem, že si za zády vedení TV Prima i svých kolegů vyjednávám dobře placené místo v televizi TV Barrandov. Protože tyto zcela nepravdivé informace mě jak profesně, tak lidsky velmi poškozují, rád bych k nim sdělil následující:

Od okamžiku, kdy jsem nastoupil do TV Prima jsem ani jediným slovem s nikým nehovořil o možnosti pracovat jinde. Svou práci zde nepovažuji za skončenou a dokud budu mít důvěru vedení společnosti, nemám důvod cokoliv měnit.

Pokud TV Barrandov skutečně uvažovala o tom, že mi dá lukrativní nabídku (vycházím z toho, že mluvčí společnosti p.Sidovský to nebyl v článku Blesku schopen vyloučit), velmi si toho vážím (ostatně s TV Barrandov mám velmi dobrou osobní zkušenost jako s producentem pořadu Ber nebo neber, který moderuji), ale musel bych ji odmítnout, ať by její finanční výše byla jakákoliv.

Ve své televizní kariéře jsem se vždy snažil stavět na první místo profesní čest a až na druhé osobní prospěch. Odchod z redakce zpravodajství TV Prima bych v současné době považoval za porušení této zásady.

Pavel Zuna
šéfredaktor zpravodajství TV Prima

zdroj: PR Prima TV





Reklama




Vybrané články