Quantcast

Eurosport HD bude také v paketu N

| redakce | tiskobrázek k článku: Eurosport HD bude také v paketu N

Polská platforma N (Televize nové generace; Hot Bird; 13°E, CA Conax) krátce po konkurenční službě Cyfra+ informovala, že podepsala kontrakt na distribuci programu Eurosport HD. Bude to již v pořadí sedmý kanál v kvalitě high-definition TV. Eurosport HD bude zákazníkům dostupný od 25. května 2008.

Eurosport HD bude jediným kanálem, který v HD přinese finále Euro 2008, tak i přenosy z Letních olympijských her z čínského Pekingu. Eurosport HD bude umístěn do paketu „sport i motoryzacja“. Cena paketu po zařazení stanice se nezmění. Eurosport HD bude přinášet stejný program jako Eurosport.

Eurosport má ve své programové nabídce fotbalové přenosy, mj. i finále Euro 2008, Pohár Národů Afriky a také zápasy Ligy Mistrů, pohár UEFA. Stanice přináší i přenosy z lehké atletiky, tenisové turnaje, golf a řadu dalších.

Kanál Eurosport HD bude nabízet tolik HD obsahu, jak jen to bude možné, nabídka se bude postupně obohacovat. V srpnu bude kanál vysílat 24 hodiny denně přímé přenosy a záznamy z LOH.

Po platformě Cyfra+ podepsala televize N jako druhá polská satelitní placená služba kontrakt na distribuci programu Eurosport HD. V současné době se čeká, zda smlouvu podepíše i největší placená služba v zemi - Cyfrowy Polsat. Vzhledem k tomu, že získala práva na Euro 2008, je možné, že nebude spěchat s uzavíráním kontraktu. Z toho pak mohou těžit konkurenční operátoři.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články