Quantcast

Total TV zaktivoval nový transpondér

| redakce | tiskobrázek k článku: Total TV zaktivoval nový transpondér

SBB (Serbia Broadband), provozovatel satelitní placené televize Total TV, zaktivoval v pořadí již čtvrtý transpondér na satelitu Eutelsat W2 (16°E) pro svoji DTH platformu.

Nový multiplex Total TV se vysílá na kmitočtu 11,095 GHz, polarizace horizontální, SR 27300, FEC 3/4 a v rámci testů se zde vysílají programy Televizija S, Happy TV, E! Entertainment TV, Minimax Srbija a B92 Info. Kapacita nového transpondéru je okolo 40 MBit a s pomocí moderních technologií komprese a statistického multiplexování umožňuje vysílat až 12 TV programů ve velmi dobré kvalitě.

Televizija S je zábavní TV kanál známý z tamních kabelových sítí, Happy TV je kabelová verze dětského kanálu Happy TV, E! Entertainment je stanice o showbusinessu a životu slavných, Minimax Srbija je dětský kanál vysílaný od 6:00 do 19:00 hodiny a B92 Info, nedávno spuštěný zpravodajský kanál vysílaný 24 hodiny denně. B92 Info zahájil vysílání nedávno na jiném transpondéru Total TV - na kmit. 10,972 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4 na pozici kanálu Motors TV v kódovacím systému NDS Videoguard.

Jaké další programy se objeví na novém transpondéru zatím není známo. V úvahu přicházejí Eurosport 2, National Geographic Wild (NatGeo Wild), Boomerang či VH1.

Srbská platforma Total TV vysílá na satelitu Eutelsat W2 (16°E). Nabídka je kódována systémem NDS Videoguard.

zdroj: satelitv.net





Reklama




Vybrané články