Quantcast

Sport 5 kódován pro Gital, TaT a Tri R

| Martin Vyleťal | tisk

AKTUALIZOVÁNO - Nový monotématický český kabelový a satelitní placený kanál Sport 5 ukončil dnes ve 12:00 hodin pro diváky platformy CS Link bezplatný promo příjem v podobě nekódovaného vysílání. Program je nyní dostupný jen pro abonenty placené nabídky.

Program Sport 5 je nyní kryptován systémem CryptoWorks. Připojeny jsou tři CAID: 0D0F pro společnost Gital, 0D03 pro firmu Trade and Technology (obě dodávají karty pro příjem nabídky CS Link) a 0D70 pro společnost Tri R (karty SkyLink). Firmy TaT a Tri R nabízejí kanál Sport 5 v placeném balíčku MULTI automaticky stávajícím zákazníkům bez navýšení ceny předplatného a nutnosti program aktivovat. Společnost Gital v rámci promo vysílání nabízí program automaticky všem abonentům balíčku Géčko včetně diváků, kteří si aktivují novou kartu Gital, na kterých probíhá v rámci promo akce 3 měsíce zdarma příjmu programů Géčka. Od 1. září 2008 bude program u tohoto distributora v placeném balíčku Géčko.

Stanice Sport 5 zahájila vysílání 2. května 2008 ve 12:00 hodin. Stanice se zaměřuje na automobilový a motoristický sport. Program vyrábí a vysílá akciová společnost Sport 5 a.s., která se v roce 2004 účastnila licenčního řízení na digitální pozemní vysílání (DVB-T). Projekt po 4 letech dostal novou podobu v podobě placeného kanálu.

Technické parametry příjmu:
satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
kompresní formát: MPEG-2
service ID:
video PID:
audio PID:
kódování: CryptoWorks - Gital, TT (obě karty CS Link), Tri R (karta SkyLink)

Sport 5 se vedle satelitní platformy CS Link postupně objeví v nabídkách kabelových a IPTV operátorů, kteří projeví zájem o tuto stanici. Do své sítě jej zařadí společnost UPC Česká republika po rozšíření registrace na převzaté vysílání.





Reklama




Vybrané články