Quantcast

Počet abonentů O2 TV se blíží ke 100.000

| redakce | tisk

Počet zákazníků služby O2 TV, televize přes internetový protokol společnosti Telefónica O2 Czech republic, překročí v nejbližších dnech hranici 100 000. Pro jubilejního zákazníka je při této příležitosti připraven dárek v podobě špičkového LCD televizoru značky LG. Následujících sto zákazníků pak dostane doplňkový filmový balíček HBO na půl roku za 1 korunu a zkrátka nepřijdou ani stávající zákazníci, na které čeká dárek v jejich Videotéce.

"Za rychlým nárůstem zákazníků digitální televize O2 TV stojí zejména neustálé rozšiřování programové nabídky a zkvalitňování služeb. O2 TV je v současné době jedinou televizí na českém trhu, která divákovi nabídne nejen široký výběr programů v digitální kvalitě, ale také spoustu filmů a další užitečné doplňkové služby, jako například Videotéka nebo TV Archiv," uvádí Jan Karas, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2 a dodává: "Jako poděkování za projevenou důvěru jsme se rozhodli odměnit nejen 100 000. zákazníka a následujících sto dalších, ale také naše stávající zákazníky. V červenci budou moci za 1 Kč shlédnout ve Videotéce úspěšný český film Václav."

Mimo tuto soutěž mohou zákazníci v současné době využít i jednu z mimořádných nabídek společnosti Telefónica O2.

Při pořízení služby O2 TV do 31. července 2008 získají 50% slevu z běžné ceny na první tři měsíce používání služby pro všechny základní programové nabídky O2 TV Zábava, O2 TV Kino nebo O2 TV Sport. Aktivaci, modem, pronájem set-top-boxu i instalaci služby pořídí po jedné koruně.

Možnost nezávazně si na dva měsíce vyzkoušet nové programy mají teď všichni noví i stávající zákazníci. Jenom za 1 Kč měsíčně si můžou objednat jeden nebo i všechny doplňkové balíčky v akci: Filmy plus, Sport plus, Dokumenty plus a Děti plus.

zdroj: PR O2





Reklama




Vybrané články