Quantcast

Noční výluka DVB-T sítě CDG a 1 transpondéru CS Linku

| Martin Vyleťal | tisk

V noci ze 7.7. na 8.7.2008 dojde mezi druhou a pátou hodinou ranní k výluce digitálního pozemního a satelitního vysílání odbavovaného z areálu na Kavčích horách. V uvedeném časovém intervalu nebude dostupný DVB-T signál společnost Czech Digital Group a třetího transpondéru satelitní platformy CS LINK.

Mezi druhou a pátou hodinou ráno nebude zhruba 1 hodinu v provozu pozemní digitální síť společnosti Czech Digital Group. Výluka se týká všech měst, kde tato síť působí - tedy v Praze, Brně, Ostravě a Plzni. Během uvedené doby nebude k dispozici žádný program z vysílané nabídky - TV Prima, Z1, Óčko, Public TV, Rádio Proglas a dále TV Noe (pouze Praha).

Výluka v časně ranních hodinách bude probíhat také na satelitu Astra 1E. Diváci platformy CS LINK nebudou mít krátce k dispozici signály programů Sport 5, Film+, DoQ, Eurosport a HBO, které se vysílají z třetího transpondéru - tj. na kmitočtu 11,876 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S. Zbývající dva multiplexy CS Linku budou během noci v provozu bez omezení.





Reklama




Vybrané články