Quantcast

Během měsíce provede Cyfra+ výměnu karet

| redakce | tisk

Canal+ Cyfrowy, provozovatel satelitní placené televize Cyfra+, informoval o připravované plošné výměně dekódovacích karet Cyfra+. K této akci dojde během září. Od října 2008 bude možné programy paketu Cyfra+ přijímat již jen z nových karet. Po celé září se budou souběžně používat oba kódovací systémy (starý a nový).

O výměně karet Cyfra+ se objevily první informace v květnu letošního roku. Nyní je krátce před samotnou realizací výměny karet. Cyfra+ bude muset během relativně krátké doby rozeslat přes 1,1 mln přístupových karet.

Důvodem výměny karet je zlepšení zabezpečení před nelegálním příjmem a příprava dalších nových služeb jako je např. VoD (video na požádání).

O procesu výměny karet bude Cyfra+ informovat všemi možnými prostředky - od webových stránek po tištěný časopis PLUS+ dodávaný abonentům. Informace o akci se objeví také na vlastních kanálech CANAL+ Cyfrowy.

Cyfra+ oficiálně potvrdila, že nové karty budou spolupracovat se všemi stávajícími set top boxy. Od října budou mít k programům Cyfra+ přístup jen zákazníci, kteří budou mít v přijímači novou kartu.

Cyfra+ je jednou ze tří polských satelitních platforem. Vedle Cyfra+ v zemi působí také Cyfrowy Polsat a Nko. Všechny služby se vysílají přes satelity Hot Bird (13°E).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články