Quantcast

Test Trojky je již kódovaný. Nutná modrá karta SkyLink

| Martin Vyleťal | tisk

Na slovenské satelitní platformě SkyLink došlo k zakódování testovacího obrazce připravovaného sportovního kanálu Slovenské televize (STV) Trojka. Zkušební obrazec složený z barevných pruhů a textové informace SLOVAK TELEVISION, 576.50i, STV3 je nyní zabezpečen kódovacím systémem CryptoWorks. K tomuto kanálu bylo připojeno jen jedno CAID 0D70, což patří novějším kartám SkyLink s modrým potiskem.

Na starých bílých kartách Slovak Link program TROJKA (STV3) nebude k dispozici. Kanál bude používat jen novější generaci systému CryptoWorks a bude tedy k dispozici jen na novější verzi karet provozovatele služby. Majitelé starých bílých karet mohou požádat o bezplatnou výměnu, která je podmíněna odběrem některé z placených služeb - balíček MULTI na dobu alespoň jednoho měsíce nebo časově neomezený příjem balíčku českých programů (ČT1, ČT2, ČT24 - FTA, TV Prima - test). O potřebě vyměnit kartu kvůli STV3 byli diváci informováni dopisem.

Test Trojky je již kódovaný. Nutná modrá karta SkyLink
▲ Test Trojky je již kódovaný. Nutná modrá karta SkyLink

Kanál TROJKA vysílá na platformě SkyLink na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 10,803 GHz, polarizace horizontální, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S. Distribuci signálu na satelit bude zabezpečovat společnost MEDIA BROADCAST z německého Usingenu.

Trojka STV zahájí vysílání 8.8.2008 ve 14:00 hodin se startem olympiády v čínském Pekingu.





Reklama




Vybrané články