Quantcast

Podzim na TV Prima - Pustit žilou a Moment of Truth

| redakce | tiskobrázek k článku: Podzim na TV Prima - Pustit žilou a Moment of Truth

Česká komerční TV Prima představila programové tituly, které se objeví v závěru letošního roku. Diváci se mohou těšit na pokračování seriálů Velmi křehké vztahy, Ošklivka Katka či zábavních formátů Hádej, kdo jsem! či Ber nebo neber. Ve vysílání se objeví řada nových pořadů jako Hledá se táta, Pustit žilou a především Moment of Truth.

Seriál Velmi křehké vztahy je vlajkovou lodí mezi seriály Televize Prima. Na podzim přijde s novými postavami, uzavřou se stávající dějové linie a začnou nové. Seriál o mezilidských vztazích má inovované kulisy, přibude více scén z exteriérů. Od září na diváky čeká reálnější prostředí a příběh. Novinkou je hudba, znělka a celá nová grafika.

Komediální seriál Ošklivka Katka přichází do další fáze a bude více vycházet z reality. Seriál se nyní více zaměří na vztahy mezi hlavními hrdiny.

V podzimních schématu TV Prima nebude chybět ani populární zábavní pořad Hádej, kdo jsem! a také Ber nebo neber a Top Star magazín. Diváci si vyžádali návrat pořadu Jste to, co jíte s prvky reality show. Zábavnou a srozumitelnou formou pomáhá ke zlepšení životosprávy řady diváků. TV Prima opět bude vysílat pořad o bydlení, který již boduje několik sezon - Jak se staví sen.

Novinkou podzimního schématu bude Hledá se táta. Pořad bude svobodným maminkám hledat životního partnera a tatínka pro jejich děti. Prima také nabídne novou původní talk show Veroniky Žilkové Stropnické se zábavnými prvky Pustit žilou. Pořad se natáčí v prostorách Činoherního klubu. Další z horkých novinek TV Prima bude licencovaný formát Moment of Truth (Nic než pravda) u kterého televize očekává velký zájem diváků.

Z akvizičních seriálů se na podzim na Primě objeví Zoufalé manželky, Muži na stromech, Myšlenky zločince. V premiérových dílech Closer, novinka z právnického prostředí s názvem Justice.

TV Prima bude na podzim vysílat filmové tituly v premiérách i reprízách. Diváci uvidí například Titanic, Gladiátora, sérii o Zamilovaném profesorovi, filmy s Vinem Dieselem, Clintem Eastwoodem, Charlize Theronovou, Jenifer Anistonovou a mnohými dalšími.





Reklama




Vybrané články