Quantcast

V září se na trhu objeví Dreambox DM8000

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: V září se na trhu objeví Dreambox DM8000

Společnost Dream Multimedia TV (DMTV) dnes oznámila termín zahájení prodeje dlouho očekávaného modelu Dreambox DM8000 HD PVR DVD. Podle informací DMTV se multimediální set top box objeví na trhu již koncem září.

DM8000 je kombinací domácího serveru přes LAN nebo WLAN, TV, DVD a také počítače s možností záznamu programů. DM8000 bude mít DVD přehrávač nebo rekordér. K přístroji bude možné připojit hard disk s rozhraním SATA.

DM8000 bude mít dva DVB-S2 tunery s podporou funkce timeshift a možností paralelního sledování a záznamu dvou různých programů. Přístroj bude možné rozšířit o další dva moduly s tunery - také o DVB-T či DVB-C. Model bude mít 4 sloty standardu Common interface (CI) pro vložení libovolného přístupového modulu a dvě čtečky přístupových karet pro příjem kryptovaných kanálů.

Model DM8000 bude osazen třemi rozhraními USB 2.0, čtečkou CF a SD karet. U přístroje nebude chybět ani optický a koaxiální digitální výstup zvuku. Obraz v digitální kvalitě nabídne přes rozhraní DVI (HDMI mít nebude), dále YUV a 2x SCART.

DM8000 HD PVR DVD se bude prodávat za cenu okolo 899 euro. Cena s pevným diskem a DVD mechanikou ještě nebyla stanovena.

Začátkem léta DMTV hledala testery nového modelu DM8000. Cílem bylo odstranit případné první hardwarové a softwarové problémy.

zdroj: arenadvd.de





Reklama




Vybrané články