Quantcast

Jetix CEE v nominaci na ocenění Promax Awards

| redakce | tiskobrázek k článku: Jetix CEE v nominaci na ocenění Promax Awards

Jetix Europe dnes oznámil, že jeho kanály ve Střední a Východní Evropě byly vybrány mezi nominace ve dvou kategoriích UK Promax Awards.

Letošní televizní znělky uvádějící programový blok Jetix Max, vysílaný v celém regionu Střední a Východní Evropy, včetně klíčových trhů, jakými jsou Polsko, Rumunsko, Rusko, Maďarsko a Turecko, který byl vybrán v kategorii Nejlepší znělka a Nejlepší televizní branding. Je to vůbec poprvé, co byl Jetix do nominací prestižního ocenění Promax Awards vybrán.

Za produkcí stojí Light, jedno z předních londýnských designových studií, znělky dávají programovému bloku Jetix Max více života a představují děti v každodenních situacích a staví je do pozice hrdinů. Je až neuvěřitelné, jak si tyto znělky od září 2008, kdy se začaly vysílat, děti v celém regionu CEE oblíbily.

Maciej Bral, výkonný ředitel Jetix v Polsku a Střední a Východní Evropě, uvedl: “Jsem nadšený, že se našemu týmu dostalo uznání za jeho kreativitu a byl navržen na cenu UK Promax Awards. Je to poprvé, co jsme byli nominováni a je skvělé, že znamenitá kvalita televizního vysílání byla uznána a stojíme v úzkých nominacích po boku hlavních britských stanic BBC a Channel 4.?

Slavnostní vyhlášení cen UK Promax Awards se uskuteční 1. listopadu v Londýně.





Reklama




Vybrané články