Quantcast

Programy France Televisions v paketu Cyfra+

| redakce | tiskobrázek k článku: Programy France Televisions v paketu Cyfra+

Nejstarší polská satelitní placená televize Cyfra+ se v prosinci rozšíří o nové stanice - programy francouzské veřejnoprávní televize France Televisions - konkrétně o France 2, France 3, France 4, France 5 a France Ô. Speciálně pro polské abonenty bude vytvořen nový doplňkový paket, který bude obsahovat pět známých ale v Polsku doposud nedostupných stanic.

V prosinci na platformě Cyfra+ neodstartuje pouze VOD - video na požádání ale také se rozšíří nabídka placených stanic. Od 1. prosince 2008 budou v nabídce Cyfra+ (Hot Bird, 13°E) k dispozici pět kanálů francouzské veřejnoprávní televize. Doplňkový paket s kanály France 2, France 3, France 4, France 5 a France Ô bude stát 12 zlotých měsíčně.

Nové programy představují vysokou kvalitu i programmingu. Stanice francouzské televize se vysílají nejenom ve formátu 4:3 ale také v širokoúhlém obrazovém formátu 16:9.

France 2 je největší francouzská plnoformátová stanice. France 3 je regionální kanál, který přináší kulturní a zábavní pořady. France 4 vysílá kulturní pořady (obdoba TVP Kultura). France 5 je vzdělávací program, který odstartoval v roce 1994.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články