Quantcast

100 tisíc přijímačů Technisat pro TNK

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: 100 tisíc přijímačů Technisat pro TNK

1. prosince 2008 byl v továrně Technisat Digital ve Slezské Oborniki u Vratislavi vyrobený 100 tisící komplet pro příjem satelitní platformy Telewizji na kartę (TNK). Souprava TNK obsahuje digitální satelitní přijímač TechniSat Digit S2-CD a přístupovou kartu TNK pracující v systému Conax.

Technisat splnil svoji část smlouvy, která byla podepsána se společností Cyfrowy Dom patřící do ITI Neovision.

Ředitel prodeje ITI Neovision - Piotr Malicki k tomu řekl: "Jsme velmi spokojeni se spoluprací TechniSat. Společnost Cyfrowy Dom si objednala další várku digitálních přijímačů TechniSat Digit S2-CD."

Výroba nové sady TNK bude zahájena v polské továrně TechniSat již v prosinci 2008. Přijímač TechniSat Digit S2-CD byly velmi dobře přijaty na polském trhu. Zákazníci oceňují především jeho vysokou kvalitu, snadnost použití a úspory energie.

Cyfrowy Dom je první svého druhu v Polsku a jednou ze společností v Evropě, která poskytuje přístup k satelitní televizní programy na pre-paid bázi pod vlastní značkou Televize na kartě (Telewizja na kartę - TNK. Služba TNK byla spuštěna třetího října 2008.

Nabídka TNK se od počátku setkala s velkým zájmem polských spotřebitelů. Komplety TNK jsou k dispozici ve více než tisíc prodejních míst po celém Polsku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články