Quantcast

Jak je to s příjmem TV Barrandov na kartách Gital

| redakce | tiskobrázek k článku: Jak je to s příjmem TV Barrandov na kartách Gital

TV Barrandov je možno po dobu 30 dnů přijímat na všech kartách Gital registrovaných pro používání na území České republiky. Po uplynutí této doby pak již jen na kartách s aktivovaným tarifem Standard CZ nebo sadou programů Neplacené TV programy bez omezení.

Případnou změnu tarifu je možno provést na internetových stránkách http://karty.gital.cz a jednorázový poplatek za změnu tarifu zaplatit pomocí stíracího kuponu, v kterékoliv pobočce Tipsportu, poštovní poukázkou nebo převodem z účtu.

Vzhledem k nastavení regionálního omezení příjmu programu pouze pro karty určené k používání na území ČR je možné, že v některých satelitních přijímačích se při přepnutí na program TV Barrandov zobrazí na televizní obrazovce hlášení o geografickém blokování. Pro odstranění tohoto omezení a zprovoznění příjmu programu je potřeba na telefonní číslo 9035507 zaslat SMS zprávu ve formátu GITAL CR cislokarty, kde se místo cislokarty uvede kompletní 14-místné číslo dekódovací karty Gital (bez mezer). Cena SMS zprávy je 7 Kč.

Pro úspěšné odeslání SMS zprávy je nutné, aby bylo z telefonního čísla možno odesílat tzv. prémiové SMS zprávy (možno zjistit na infolince příslušného mobilního operátora).





Reklama




Vybrané články