Quantcast

Česká verze Fashion TV od března

| redakce | tisk

Začátkem března letošního roku bude spuštěna lokalizovaná verze francouzského módního kanálu Fashion TV pro český a slovenský trh. Lokální program Fashion TV ve všech distribučních sítích nahradí stávající verzi Fashion TV Europe.

Česká Fashion TV ráno přinese odlehčené bloky se záběry od moře, s fotografování, se spodním prádlem či novou módou v obchodech. Ve večerním čase (po 20:00 hodině) se zaměří na známé lidi, módní přehlídky, večírky, profily návrhářů a fotografů. Informují o tom Lidovky. Zhruba třetina obsahu bude místní produkce, zbývající pořady budou z mezinárodní verze Fashion TV.

Start českého Fashion TV se očekává 1. nebo 2. března 2009. Program bude dostupný v kabelové síti UPC, NetBox a také v IPTV platformě společnosti Telefónica O2. Zde se již vysílá mezinárodní verze, která bude pak nahrazena lokální mutací, připomínají Lidovky.

Fashion TV získala licenci pro kabelové a satelitní vysílání před 2 týdny od české Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Licence platí 12 let. Mezinárodní verze Fashion TV odstartovala v roce 1997 a volně ji mohou diváci přijímat ze satelitu Hot Bird (13°E), kde se nachází i sesterský kanál F-Men s módou pro muže.





Reklama




Vybrané články