Quantcast

JOJ připravuje další kanál - TV Dobré ráno

| redakce | tiskobrázek k článku: JOJ připravuje další kanál - TV Dobré ráno

Společnost MAC TV, provozovatel slovenské komerční televize JOJ, pravděpodobně připravuje další kanál. U Úřadu průmyslového vlastnictví (ÚPV) si televize podala žádost na registraci ochranné známky názvu TV Dobré ráno.

Informaci jako první přinesl web mediálne.sk. Mělo by se jednat o druhou doplňkovou stanici k mateřské TV JOJ. Informaci deníku SME potvrdil zdroj z televize. Název TV Dobré ráno je jedním z možných názvů pro případný nový kanál. Samotný název napovídá, že se televize zaměří na ranní programy.

"Registrácia značiek súvisí štandardne s pripravovanými, resp. zvažovanými projektmi. Viac informácii však v tejto chvíli poskytovať nebudeme," uvedla na dotaz deníku SME k registraci názvu mluvčí kanálů JOJ Tatiana Tóthová.

Registrace názvu u ÚPV je jedním z kroků, které souvisí s přípravou na spuštění nové stanice. Provozovatel ještě musí získat licenci od slovenské Rady pro vysílání a retransmisi (RVR). Do doby, než požádá o licenci, musí mít vyjasněno, jak se případný nový kanál bude jmenovat.

MAC TV již vedle celoplošné stanice TV JOJ provozuje tématický kanál JOJ Plus. Konkurenční TV Markíza zatím specializovaný program neprovozuje. Licenci k TV vysílání již získala pro program TV Doma. Názvem se nechala inspirovat v Rumunsku (TV Acasa). Program bude zaměřen na ženy.





Reklama




Vybrané články