Quantcast

Skylink rozšíří nabídku o maďarské stanice

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Skylink rozšíří nabídku o maďarské stanice

Satelitní platforma Skylink, která působí v České republice a na Slovensku, plánuje další rozšíření nabídky o neplacené stanice. V nabídce Skylinku se objeví některé celoplošné maďarské televizní stanice.

Skylink do své nabídky zařadí přední maďarské programy - M1 (Magyar 1), M2 (Magyar 2), Duna TV a privátní stanice RTL Klub. V současné době probíhají i jednání s další komerční stanicí TV2 se kterou se zatím ještě Skylink nedohodl.

Maďarské programy v nabídce Skylinku mají oslovit početnou maďarskou komunitu, která žije na území Slovenska. Pozorní diváci mohli postřehnout, že nově zařazený program History Channel v SD rozlišení je vysílán i v maďarštině (pod anglickým audio trackem). Program se vysílá na kmitočtu 11,914 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4 ze satelitu Astra 1G (23,5°E) prostřednictvím platformy Canal Digitaal se kterou Skylink spolupracuje.

Satelitní služby Skylink rozšířila nabídku stanice začátkem tohoto měsíce. Do nabídky přidala neplacenou stanici Prima COOL, pay-tv balíček MULTI rozšířila o stanice MGM Central Europe, Discovery Channel Central Europe a History Channel, pay-tv balíček HD PLUS o programy History HD, Discovery HD, Filmbox HD a jako bonus Nova Sport HD. Další rozšíření HD nabídky této platformy je přislíbeno na příští měsíc.





Reklama




Vybrané články