Quantcast

Kanál ID oficiálně dostupný ve střední Evropě

| redakce | tisk

Discovery Networks Central Europe, součást mediální firmy Discovery Communications, oficiálně uvedl na středoevropský trh nový 24 hodinový kanál o tématice krimi - ID Investigation Discovery. Stanice odstartovala v dubnu v Polsku, Maďarsku a v Rumunsku.

Kanál ID Investigation Discovery přináší zájemcům pořady nejvyšší kvality o vyšetřování zločinů. ID Discovery Vyšetřování ukazuje všechny aspekty vyšetřování a přináší příběhy s paranormálními jevy v pozadí, zkoumá historické souvislosti a také o úloze vědy při odhalování pachatelů trestné činnosti.

Stanice ID je určena především divákům ve věku 25 až 44 let a to zejména pro ženy.

Stanice Investigation Discovery odstartovala v USA 27. ledna 2008 a rychle si získala popularitu u diváků. Stala se nejrychleji rostoucí stanice v USA ve věkové skupině 25 až 54 let. V lednu 2009 stanice ID vstoupila do Velké Británie. V regionu EMEA (Evropa, Afrika, Střední východ) odstartovala v dubnu v Řecku. Dalšími trhy, kde se bude ID vysílat je Slovinsko a Turecko.

ID je v pořadí osmým kanálem Discovery v regionu střední Evropy, kde Discovery Networks nabízí Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery HD a také Discovery Historia, který vznikl pro potřeby polského trhu ve spolupráci s TVN.

Distribuční signál ID pro kabelové a satelitní platformy je na družici Sirius 4 (4,8°E), na kmitočtu 12,226 GHz, pol. H, SR 22540, FEC 7/8 v systému Power VU.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články