Quantcast

TV Nova a Markíza připravují společně další řadu SuperStar

| redakce | tisk

Česká TV Nova a slovenská televize Markíza uvedou na podzim velký společný projekt. Televizním divákům nabídnou další řadu divácky velmi úspěšné zábavné hudební soutěže SuperStar, tentokrát ve zcela novém, mezinárodním provedení. Čeští i slovenští televizní diváci tak budou mít jedinečnou možnost sledovat mladé pěvecké talenty z obou zemí a užívat si bohatou českou i slovenskou hudební tvorbu.

TV Nova začala vysílat první řadu soutěže Česko hledá SuperStar v roce 2004, poslední třetí ročník mohli diváci TV Nova shlédnout v roce 2006. V průměru dosáhly v premiéře všechny řady Česko hledá SuperStar 62,42% podílu na sledovanosti v cílové skupině dospělí 15-54 let a 55,01% podílu na sledovanosti v cílové skupině dospělí 15+. Velký ohlas diváků zaznamenal zejména finálový večer první řady, který dosáhl podílu na sledovanosti 88,50 % v cílové skupině dospělí 15-54 let, což v absolutních číslech znamená 3 015 tisíc diváků u televizních obrazovek starších 15 let.

Ze soutěže Česko hledá SuperStar vzešla řada zpěváků a zpěvaček, kteří v současné době působí v českém šoubyznysu. První českou SuperStar se stala Aneta Langerová, která si získala velký počet příznivců a má již na svém kontě dvě ocenění Zlatá slavice.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články