Quantcast

DVB-T mux 2 v Třinci. TV Barrandov stoupne počet diváků o dalších 93.000

| redakce | tisk

Akciová společnost České Radiokomunikace spustí 22. května 2009 ve 12:00 hodin v rámci Multiplexu 2 (kanál 57) nový vysílač v lokalitě Třinec. Divácký potenciál nové digitální televize TV Barrandov se tak zvýší o dalších 93.000 lidí.

Vítáme všechny nové diváky a věříme, že se u našich pořadů budou dobře bavit“, komentovala divácký přírůstek generální ředitelka TV Barrandov Janka Vozárová.

Vysílání TV Barrandov z Třince přinese divákům digitální příjem tohoto programu takřka o jeden rok dříve, než bylo v plánu podle Technického plánu přechodu. V něm se plánuje s pokrytím tohoto území až z vysílače Lysá hora, jehož spuštění je stanoveno na duben 2011. Toto nadstandardní řešení dokazuje náš individuální přístup k zákazníkům“, dodává Kamil Levinský, ředitel pro transformaci Českých Radiokomunikací.

Signál TV Barrandov momentálně pokrývá 54,8 % České republiky a televizi denně sleduje více než půl miliónu diváků ve skupině 15+. Nová digitální televize dosáhla ve čtvrtém měsíci vysílání 1,76 % share a stala se tak číslem 1 mezi netematickými televizemi v kategorii „ostatní tv“. Z lokality Třinec bude vysílán pouze program TV Barrandov.





Reklama




Vybrané články