Quantcast

Hustler TV HD se zřejmě objeví na 13E

| redakce | tisk

Pravděpodobně ještě v tomto roce zahájí vysílání na satelitu Hot Bird (13°E) první erotický hardcore kanál ve vysokém rozlišení (HDTV). Mělo by se jednat o Hustler TV v HDTV. V současné době probíhají přípravy a jednání o transpondérové kapacitě, výběru systému podmíněného přístupu a abonentských poplatků, mj. ročního předplatného za Hustler HD.

Stephanie Meyer, vedoucí lucemburské společnosti Totalmedia Solutions, která je zodpovědná za provoz Hustler TV v Evropě serveru satkurier.pl potvrdila, že probíhají připravy na uvedení erotického hardcore kanálu v high-definition TV.

Start HD vysílání Hustler TV zaskočí konkurenční kanály Free-X či SexView, které nabízejí větší počet kanálů v SD ale v horší technické kvalitě. Nejkvalitnějšími erotickými kanály jsou Dorcel TV a Private Spice. Dříve fungovala i stanice SexView HQ. Provozovatel po čase ukončil vysílání (na transpondéru zaplnil dvojnásobnou kapacitu a zákazníků, kteří požadovali lepší kvalitu bylo málo).

Hustler TV HD pravděpodobně použije některý z populárních systémů podmíněného přístupu - Viaccess nebo Conax, eventuálně oba systémy. Viaccess a Conax jsou nejpopulárnější kódovací systémy v Evropě i na Středním Východě, tedy všude tam, kde je signál ze satelitů Hot Bird (13°E).

Na pozici 13°E se v současnosti vysílá zatím jen soft erotický Blue Hustler. Ten je od 21. května 2009 součástí nabídky největší polské pay-tv Cyfrowy Polsat za 9,99 zlotých měsíčně. Zatím není známo, zda tato platforma do své nabídky zařadí i Hustler TV HD.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články