Quantcast

INTEC 2005 ? mezinárodní veletrh informační a komunikační techniky

| Tisk

Již v polovině dubna se Veletržní správa TERINVEST, s. r. o. ve spolupráci s odbornými partnery APVTS a CCB, s. r. o. rozhodla navázat na úspěšnost veletrhu AMPER.

Dovolujeme si Vám proto představit 1. ročník nového veletrhu informační a komunikační techniky INTEC 2005. Tento veletrh bude probíhat společně s tematicky se doplňujícími projekty veletrhů CREATIVE 2005 (mezinárodní veletrh obrazové, zvukové a osvětlovací techniky) a VISION 2005 (mezinárodní veletrh grafické, fotografické a tiskové techniky).

Termín konání je ve dnech 14. – 16. dubna 2005.
Celý tento trojlístek veletrhů bude představen již tradičně v Pražském veletržním areálu Letňany, jenž v posledních letech prošel značnými změnami.



INTEC 2005 nabízí svou odbornou koncepcí českým i zahraničním výrobcům hardwaru, softwaru, telekomunikační, radiokomunikační a satelitní techniky tři dny ideálního prostředí pro navazování obchodních kontaktů. Samozřejmě nebude chybět ani doprovodný program tvořený odbornými semináři a konferencemi připravovanými ve spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem. Inzertní a reklamní kampaně na zviditelnění veletrhu je již v plném proudu.

Věříme, že díky dlouhodobým zkušenostem Veletržní správy TERINVEST, profesionálnímu servisu a individuálnímu přístupu se konečně podaří připravit kvalitní kontraktační veletrh ku prospěchu všech zainteresovaných stran.

PR článek





Reklama




Vybrané články