Quantcast

UPC zdražilo služby UPC Direct a pro věrné abonenty přichystalo akční nabídku

| Tisk

logoSlužby společnosti UPC Česká republika a.s. jsou od 1.března 2005 dražší. Zvýšily se ceny předplatného jak kabelové televize, tak i satelitní služby UPC Direct v České republice. Jaké jsou ceny UPC od 1.3.2005?

Zájemci o digitální satelitní televizi UPC Direct budou muset sáhnout hlouběji do kapsy. Cena za základní nabídku "Rodina" se zvýšila z "ďábelské" ceny 666,-Kč na 689,-Kč. Je to zdražení o 23,-Kč měsíčně. Ceny prémiových kanálů "HBO/HBO2" a "Private GOLD" se nemění. Vzhledem k tomu, že tyto prémiové kanály nelze objednat samostatně (bez základní nabídky Rodina), týká se také zdražení těchto diváků.

K 1.3.2005 se zvyšuje i cena za služby kabelové televize od UPC. Cena redukované nabídky "Mini" se zvyšuje ze 175 Kč na 189 Kč měsíčně, tj. 14,-Kč měsíčně. Zákazníci, kteří přijímají základní nabídku "Klasik" budou místo dosavadních 475,-Kč platit 489,-Kč, tj. o 14,-Kč měsíčně více. Změna cen se nedotkne vysokorychlostního internetu chello a zvýhodněné služby UPC Mix, která kombinuje televizní nabídku Klasik s internetem chello plus nebo classic.

Společnost UPC Česká republika odůvodnila nové ceny za kabelovou televizi a satelitní digitální televizi UPC Direct meziročním růstem provozních nákladů a růstem cen za energii a služby.

Dále společnost UPC Česká republika reaguje na neustálé připomínky věrných abonentů služeb UPC Direct. Speciálně jen pro ně je připravena nová akční nabídka: pokud si k současnému předplatnému služeb UPC Direct objednají nové (další) předplatné, mohou je získat za velmi výhodných podmínek. Základní nabídka programů "Rodina" je bude stát pouze 444,-Kč (cena platí po dobu trvání hlavní smlouvy), na prémiové kanály HBO a HBO2 je poskytnuta na dobu 2 měsíců 50% sleva. Stejně vysoká je i sleva pro hard core kanál Private Gold. Zde platí zvýhodněná cena 6 měsíců. Dále věrný zákazník získá anténu za 1,-Kč, aktivaci služeb také za 1,-Kč a nebude muset platit žádnou zálohu. Zároveň bude zákazníkům poskytnuta sleva 500,-Kč na instalaci satelitního kompletu.



Tato nabídka je určena pouze vybranému okruhu věrných abonentů služeb UPC Direct, které společnost oslovila dopisem a nabídla jim možnost druhého předplatného, který může využít další uplatnění - základní nabdíka "Rodina" např. v dětském pokoji. Nabídku nemohou využít noví abonenti UPC Direct.

UPC ČR a.s. dokazuje, že si váží všech věrných zákazníků.

redakce





Reklama




Vybrané články