Quantcast

V Polsku startuje digitální kabelová televize TKP

| Tisk

logoV Polsku se připravuje start digitální kabelové televize operátora TKP (Telewizja Kablowa Poznań). Projektu se zúčastní mezinárodní tým firem – mezi nimi nebude chybět německá firma TechniSat Digital GmbH a norský provider kódovacího systému Conax AS.

TKP, TechniSat a Conax poskytnou digitální televizi širokému okruhu diváků. TKP se rozhodla ve vojvodství Wielkopolska v dohledné době spustit nabídku digitálních programů v rámci DVB-C. Pro tyto účely se TKP rozhodla pro přijímače TechniSat DIGIT MF4-K, který je vybaven kodovacím systémem Conax.

Model DIGIT MF4-K má uživatelsky přívětivou instalaci, kterou zvládne i běžný uživatel. Nové programy a informace o software jsou poskytovány rychle a bezpečně přes kabel pomocí funkce Automatic software update. Uživatel bude mít u přijímače k dispozici kapacitu 4000 programových míst pro televizní a rozhlasové programy, což je dostatečná kapacita i pro budoucí služby. Součástí přístroje je rodičovská pojistka, která zabrání sledování programů podle nastavení věkové hranice.

Jak již bylo uvedeno, DIGIT MF4-K má integrovaný systém podmíněného přístupu Conax, který s přístupovou kartou „otevře“ nabídku objednaných programů. Dále má DIGIT MF4-K jeden slot ve standardu Common Interface, který umožňuje rozšířit příjem placených programů i z dalších kódovacích systémů.

Telewizja Kablowa Poznań S.A. (TKP AG)
Společnost TKP AG je provozovatelem kabelové televize v regionu Wielkopolska v Polsku. Ve spolupráci s místními providery společnost vybudovala největší síť. TKP má v současnosti okolo 150 tisíc abonentů.

Conax AS
Conax AS je jedním z předních dodavatelů kódovacích systémů na celém světě. Společnost poskytuje inteligentní, inovační a bezpečná řešení pro provozovatele pay-tv ve více než 40 zemích.



The TechniSat Group
TechniSat group v Německu vyvíjí a produkuje domácí elektroniku stejně tak i informační technologie. Výjimečná technická kvalita stejně tak jako současný design jsou charakteristickými znaky produktů TechniSat: digitální set top boxy,televizory, PC karty a autorádia, všechno Made in Germany. TechniSat je lídrem na německém trhu v digitálních receiverech pro DTH (individuální příjem), aplikací digitálních programů v kabelových sítích a také nově v digitální terestrické televizi (DVB-T).

redakce





Reklama




Vybrané články