Quantcast

Technisat nabízí příjem programů MTV a VH1 zdarma

| Tisk

logoMáte dekódovací kartu TechniRadio na příjem rozhlasového balíku firmy Technisat? Ano? Zkuste si nyní naladit na satelitu Astra 1G, na pozici 19,2°E, na kmitočtu 11,739 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4 transpondér MTV Networks a programy MTV Base, MTV Hits, MTV2, VH1 a VH1 Classic. Dekódovací karta TechniRadio, která pracuje s integrovanými či externími moduly Conax nyní "otevře" zcela zdarma výše uvedené hudební kanály amerického koncernu Viacom.

Příjem programů MTV a VH1 na kartách TechniRadio je možný v rámci promo akce německé firmy Technisat. Podle informací této společnosti mohou majitelé přístupových karet TechniRadio přijímat programy MTV a VH1 do konce října (októbra) 2005. Po tomto datu budou dostupné jen z karet MTV Unlimited.

Dekódovací karty TechniRadio jsou jinak určené pro příjem dnes již 17 audio a rádio kanálů na satelitu Astra 19,2°E, které se vysílají na kmitočtu 12,670 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6. Nabídka je zajímavá především pro německé posluchače, přesto i český a slovenský posluchač zde najde řadu programů, které osloví i jeho. Nabídka TechniRadio je složena od dodavatelů programů Star*Sat (Star*Sat Country, Star*Sat Gold, Star*Sat Easyti, Star*Sat Melodie, Star*Sat Hit-Expres a Star*Sat Klassik) a RadioRopa (RadioRopa Hürbuch a RadioRopa Berlin). V nabídce jsou dále program od dalších broadcasterů: Jazz Radio Berlin, JazzTime, Radio Caroline, Wilantis - Das Wissen Radio, Kinderradio 1 - Radijo, Euroklassik 1, Radio Viola, Radio Swiss Classic a Motor FM.

Přístupovou kartu TechniRadio získá automaticky při koupi každý nový majitel set top boxu Technisat typů Digit MF4-S a Digit XPS. Tyto přijímače mají zabudovaný dekodér Conax. Uživatel pak jen vloží přiloženou kartu, která programy balíku TechniRadio "otevře" zdarma do 31.3.2006.

Pokud máte jiný set top box, můžete si kartu TechniRadio pořídit zvlášť. Za několik stokorun získáte roční přístup k programové nabídce TechniRadio. Do konce příštího měsíce i pěti hudebních programů MTV a VH1. Přístupové karty TechniRadio můžete pořídit i u prodejců se satelitní a anténní technikou v České republice a na Slovensku.

Firma Technisat zároveň uvedla, že v polovině příštího měsíce se na německém trhu objeví pre-paid-karty MTV Unlimited s různou délkou předplatného. Měsíční za 3,5 euro, tříměsíční za 10 euro, půlroční za 19,-euro a roční za 37,-euro. Dekódovací karta MTV Unlimited pracuje stejně jako karta TechniRadio v kódovacím systému Conax. Zájemce se tedy musí vybavit přijímačem s integrovaným modulem Conax nebo přijímačem, který má alespoň jeden volný slot pro vložení externího modulu Conax.



Programy MTV Base, MTV Hits, MTV2, VH1 a VH1 Classic jsou jinak v České republice a na Slovensku oficiálně k dispozici jen v rámci satelitní pay-tv UPC Direct.

Německá firma Technisat se v současné době stále častěji pohybuje okolo vysílání a distribuce sattelitních programů. Koncem srpna 2005 při veletrhu IFA 2005 spustila svůj demo kanál Technisat Kanal 50, který se vysílá zcela volně na satelitu Astra 19,2°E, na kmit. 12,670 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 5/6, SID 12818, VPID 1537, APID 1554. Demo kanál představuje novinky firmy Technisat a německých a rakouských platforem Premiere a easy.TV. Jde o velmi zajímavou propagaci zboží a služeb na nejsledovanějším satelitním systému. Obdobný program zatím nenabízí žádný výrobce se satelitní a anténní technikou.

redakce





Reklama




Vybrané články