Quantcast

Technické testy pro TV Noe v paketu Czech Link

| Tisk

logoČeská distribuční a DTH platforma Czech Link dnes ráno přidala další televizní kanál. Na service ID 8008 se objevila identifikace nové televizní stanice Noe TV. Zatím zde není přenášen žádný obraz a ani zvuk. Zapojený kanál slouží zatím pouze k testovacím účelům.

TV Noe zahájí vysílání již 10.května 2006. Program bude šířen volně v rámci paketu Czech Link a také prostřednictvím kabelových sítí, které si rozšíření programové nabídky o TV Noe zaregistrují u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Program budou šířit menší kabelové sítě 4M Rožnov, spol. s r.o., Kabelové televize Přerov, a.s. a Kabelové televizi Kopřivnice s.r.o. V jednání je také zařazení do nabídky Karneval, druhé největší kabelové sítě v České republice.

Licenci k satelitnímu vysílání TV Noe drží společnost Telepace s.r.o., která získala vysílací licenci od RRTV. Český regulátor o udělení licence rozhodl začátkem letošního roku. Platforma Czech Link nebyla vybrána náhodou. Domácí balík programů již šíří program sesterské stanice Rádio Proglas. Dále je na pozici 23,5°E Rádio Lumen a Rádio 7.

TV Noe se charakterizuje jako stanice, která bude šířit pohodu, pokoj, lásku a odvahu a má se stát alternativou a dopňkem k současným televizním programům. Dále bude inspirovat, vzdělávat, informovat a bavit.

Technické parametry testovacího kanálu TV Noe:

satelit: Astra 3A, pozice 23,5°E
transpondér: 14
kmitočet: 12,525 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4


norma: DVB-S
mód: MCPC

id: Noe TV
SID: 8008
VPID: 167
APID: 106
kódování: žádné

redakce





Reklama




Vybrané články