Quantcast

Nová Formula V3

| Tisk

Korejský výrobce recieverů Humax uvolnil 14.2.2002 novou verzi setting editoru Formula V3 pro OAK modely Humax (5nnn a FOX). Nová verze editoru nese označení verze '2.18'.

Dlouho očevávaná nová verze editoru Formula V3 je tady. Co přináší nového? Novinek není mnoho. V podstatě se dá říct, že nejdůležitější změnou je pouze podpora 32 antén. Na podobné rozšíření editoru Formula čekalo netrpělivě již několik měsíců řada jeho uživatelů, protože většina modelů Humax podporu 32 antén už má. Program Formula V3 dostal také nový "kabátek" a podporuje i modely IRCI 5400 Z .

Formula V3 (2.18)

Po bližším prozkoumání editoru zjistíte, že nová verze editoru Formula V3 moc novinek nepřinesla. Metoda Drag'n'Drop ('táhni a pusť) stále není podporována. Přesouvání programů je nadále utrpením, podobně jako přesun programů pomocí dálkového ovladače. V tomto směru je na tom postatně lépe editor SetEdit OAK, který jsme vám na našich stránkách už představili. Podporu 32 pozic antén obsahuje již několik měsíců i stále žádanější editor HumBox.



Novou full verzi programu Formula V3 (2,4 MB)můžete stáhnout například na této adrese:
http://www.humaxdigital.com/support/Files/FormulaV3%20218.zip

Parabola.cz





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články