Quantcast

M.Zahradník: Prima TV přinese nejvíce novinek ze všech TV

| Tisk

logoRozhovor s Milošem Zahradníkem, programovým ředitelem televize Prima, o podzimním vysílání televize Prima.

Tradiční otázka po letní okurkové sezoně: co bude na Prima obrazovkách na podzim nového?

Odvážím se tvrdit, že Prima přinese na podzim nejvíce novinek ze všech televizí, a to nejen v oblasti vlastní tvorby, ale i akvizice. Konečně jsme se díky novým akvizičním kontraktům dostali i k velmi zajímavým premiérovým seriálům a filmům. Těžiště podzimu však bude v nových pořadech vlastní tvorby, které na sebe samozřejmě strhávají největší pozornost diváků i ostatních médií.

Proč se vedení Primy rozhodlo pro tak „velký třesk“?

Já bych to nenazýval velkým třeskem. Prima se dostala do situace, kdy další posilování její pozice už bylo možné jen přes novou strukturu programu. Přinášet novinky z oblasti vlastní tvorby se snažíme už delší dobu, pravdou však je, že na podzim to bude poprvé v tak masivním měřítku a v tak silné kombinaci s novou akvizicí.

Prima se tedy rozhodla vstoupit na novou cestu... Jakým směrem se bude ubírat dál?

Snažíme už delší dobu přeorientovat se zejména v oblasti zábavy na tzv. licencované formáty – to je pořady, které určitá televize nebo produkční společnost ve světě vyvinula a úspěšně uvedla v několika zemích. Nespornou výhodou těchto formátů je, že jsou ověřené a mají vychytané všechny „porodní bolesti“. Chceme také dále posilovat vlastní seriálovou produkci, která je u diváků mimořádně oblíbená. A musíme dále intenzivně pracovat i na zkvalitnění naší nabídky filmů a akvizičních seriálů.

Takže po obecnějších slovech teď trochu konkrétněji: na jaké novinky se mohou diváci těšit?

Jak už jsem naznačil, prioritou podzimu bude vlastní tvorba. Všechny předpoklady stát se událostí podzimu má Trosečník, exotická a dobrodružná reality show moderovaná Markem Vašutem. Už teď je zájem o tento pořad enormní a já pevně věřím, že televizní vysílání ho ještě podpoří. Dalším velkým novým projektem podzimu je seriál Letiště, který má velmi dobré herecké obsazení, atraktivní prostředí a velmi kvalitní příběh. Letiště doplní ve všední dny v primetimeu Rodinná pouta, která budou na podzim pokračovat už třetí řadou. Dále bych neměl zapomenout na velice zajímavý pořad Jste to, co jíte, prostřednictvím kterého bude moci diváci nejen nahlédnout do života lidí, kteří mají problém s nadváhou, ale dozvědí se i spoustu zajímavých informací o životosprávě. A opomenout nesmím ani podvečerní zábavnou soutěž 5 proti 5, kterou uvádí Petr Novotný a kterou budeme vysílat každý všední den.
V akviziční oblasti bych vyzvedl seriál Zoufalé manželky – jeden z celosvětově nejúspěšnějších amerických seriálů posledních let oceněný řadou diváckých i odborných cen. Novinkou bude i krimi seriál Myšlenky zločince nebo druhá řada Elisy z Rivombrosy. Máme připraveny i velmi zajímavé filmové premiéry. Diváci se mohou těšit na Jima Careyho v Božském Bruceovi, Toma Cruise v Posledním samurajovi, božského Brada Pitta v Tróji, Pána Prstenů – Návrat krále, komedii s Jackem Nicholsonem Lepší pozdě než později a řadu dalších titulů.

Chystá Prima nějaké tematické sloty (třeba jako byly prázdninové nedělní válečné filmy...)?

Snažíme se spíše systematicky posilovat některé sloty, které byly až doposud naší achilovou patou – např. zařazením soutěžního pořadu 5 proti 5 do podvečera všedního dne, rozšířením vysílání vlastních seriálů i akvizičních seriálů v primetimeu – a nedávat tak divákovi důvod přepnout na jinou televizní stanici. Investice do programu jsou veliké a ruku v ruce s tím jdou i naše očekávání.

Zatím jsme mluvili pouze o novinkách, kterých je nebývalý počet. Myslí Prima také na věrné diváky, kteří se těší na „Prima“ klasiku (např. oblíbené krimiseriály, romantické filmy a seriály...)?

Na naše věrné diváky a na jejich oblíbené pořady určitě nezapomínáme. Z jarního vysílání bude na podzim pokračovat zábavný pořad Chůva v akci, show Zdeňka Izera Jen blbni!, z léta přechází do podzimu i zábavné hádání profese Inkognito, nebude chybět Jiří Kramol a Nikdo není dokonalý a Přemek Podlaha se svým Receptářem prima nápadů. Na obrazovce zůstanou i Komisař Rex, Pohotovost, Hunter, oblíbené telenovely Nezkrotná Lucia a Divoká kočka a další seriály a pořady.
A nezapomínáme ani na příznivce našich zpravodajských pořadů, v nichž chystáme určité změny – ty se budou týkat hlavní zpravodajské relace Zpravodajského deníku, dále chceme zlepšovat a posilovat pořad Extra.
Plánů je spousta a doufám, že se nám je podaří zrealizovat tak, aby s nimi byli spokojeni hlavně naši diváci.

PR článek

Anna Laštovková
Prima TV
14.8.2006

příloha:

FILMY A SERIÁLY na Prima TV – ZÁŘÍ 2006

Vojín Benjaminová
Private Benjamin, USA 1980
Režie: Howard Zieff
Hrají: Goldie Hawnová, Eileen Brennanová, Armand Assante, Robert Webber, Sam Wanamaker, Barbara Barrieová, Albert Brooks a další.

Tiché hřmění
Silent Thunder, USA 1992
Režie: C. R. Baxley
Hrají: T. Bower, S. Keach, L. Banesová a další.

Točité schodiště
The Spiral Staircase, USA/Kan. 1999
Režie: James Head.
Hrají: Nicolette Sheridanová, Judd Nelson, Alex McArthur, Debbe Dunningová, Christina Jastrzembska, Dolores Drakeová, David Storch, William McDonald, Holland Taylorová a další.

Kšeft za všechny prachy
Big Business, USA 1988
Režie: Jim Abrahams
Hrají: Bette Midlerová, Lily Tomlinová

Cesta do hlubin študákovy duše
ČR 1939
Režie: Martin Frič.
Hrají: Ladislav Pešek, Jindřich Plachta, Jaroslav Marvan, Miloš Nedbal, František Kreuzmann, František Vnouček, Ludvík Veverka, Ferenc Futurista, Zvonimir Rogoz a další.

Láska bez zpátečního lístku
Out of Step / Liebe ohne Rückfahrschein, SRN 2004, P, 93´
Režie: Oliver Donnenget
Hrají: Jeanette Biedermannová, Jan Sosniok, Ursela Mannová, Daniel Aminati, Uwe Zerbe, Gentbert Warns, Marcike Fellová a další.

Obecná škola
ČR 1991, R, 96´
Režie: Jan Svěrák
Hrají: Jan Tříska, Zdeněk Svěrák, Libuše Šafránková, Rudolf Hrušínský, Irena Pavlásková, Ondřej Vetchý, Daniela Kolářová, Eva Holubová a další.

Peklo
In Hell / Hell, USA 2003
Režie: Ringo Lam
Hrají: Jean-Claude Van Damme, Lawrwnce Taylor, Marnie Altonová, Malakai Davidson, Billy Rieck a další.

Fáma
Gossip, USA 2000
Režie: Davis Guggenheim
Hrají: James Marsden, Lena Headeyová, Norman Reedus, Kate Hudsonová, Eric Bogosian, Edward James Olmos, Joshua Jackson, Sharon Lawrenceová, Marisa Coughlanová, Kristen Holden-Reidová, Roman Podhora, Elisabeth Shueová a další.

Osudný svah v Aspenu
Aspen Extreme, USA 1993
Režie: P. Hasburgh.
Hrají: Paul Gross, Peter Berg, Finola Hughesová a další.


Nerovný zápas
Escape to Victory, USA 1981
Režie: John Huston
Hrají: Sylvester Stallone, Pelé, Boby Moore či Osvaldo Ardiles, Michael Caine, Max von Sydow a další.

Poklad na Stříbrném jezeře
Der Schatz im Silbersee, SRN/It./Jug. 1962
Režie: Harald Reinl
Hrají: Lex Barker, Herbert Lom, Pierre Brice, Götz George, Karin Dorová, Ralf Wolter, Eddi Arent, Marianne Hoppeová a další.

Šílená láska
Mad Love, USA 1995
Režie: Antonia Birdová.
Hrají: Chris O´Donnell, Drew Barrymoreová, Matthew Lillard, Richard Chaim, Robert Nadir, Joan Allenová, Jude Ciccolella a další.

Druhá přirozenost
Second Nature, USA 2002
Režie: Ben Bolt
Hrají: Alec Baldwin, Powers Boothe, Louise Lombardová, Philip Jackson, Lucy Punchová, Corey Johnson a další.

Jack Bull
The Jack Bull, USA 1999
Režie: John Badham
Hrají: John Cusack, John Goodman, L.Q. Jones, Miranda Ottová, John C. McGinley, John Savage, Rodney A. Grant, Kurt Fuller, Rex Linn, Jay O. Sanders, Drake Bell, Ken Pogue, Ned Bellamy, Brent Briscoe, Scott Wilson a další.

Americká rapsodie
An American Rhapsody, USA/Maď. 2001
Režie: Éva Gárdosová
Hrají: Nastassja Kinski, Scarlett Johanssonová, Tony Goldwyn, Mae Whitmanová, Erzsi Pásztorová a další.

Krysař Willard
Willard, USA 2003
Režie: Glen Morgan
Hrají: Crispin Glover, David Parker, Laura Harringová, Kristen Clokeová a další.

Pod bílými plachtami: Odyssea srdcí
Unter weissen Segeln: Odyssee der Herzen, SRN
Režie:
Hrají:

Přepadení v bouři
Windfall, USA 2001, P, 97´
Režie: G. Lively
Hrají: Henry Gregg, R. Wise, C. van Dien, R. Englund a další.

Prokletí posedlosti
Fluch der Begierden / Hässliche Vaterliebe… und ihre Lippe schweigen, SRN 2001
Režie: Udo Witte
Hrají: Sigmar Solbach, Natalie Spinellová, Elisabeth Lanzová, Dirk Martens, Francis Fulton-Smith a další.

Tsunami
Tsunami, SRN 2004
Režie: W. Oelsner
Hrají: D. van Husen, A. Knauerová, Kristian Kiehling a další.

Útěk z vězení
Jailbreak, USA 1997

Režie: Victoria Musprattová
Hrají: Ally Sheedyová, David Carradine, Todd Kimsey, Mark Pellegrino, Don McMillan, Jackie Debatinová a další.

Agent beze jména (1/2)
The Bourne Identity, USA 1988
Režie: Roger Young
Hrají: Richard Chamberlain, Jaclyn Smithová, Denholm Elliott, Anthony Quayle, Donald Moffat, Yorgo Voyagis, Peter Vaughan a další.

Velký závod II
Cannonball Run II, USA 1984
Režie: Hal Needham
Hrají: Burt Reynolds, Telly Savalas, Shirley MacLaineová, Dom DeLuise, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Jamie Farr, Marilu Hennerová, Jackie Chan, Tony Danza, Jack Elam, Michael V. Gazo, Richard Kiel, Ricardo Montalban, Alex Rocco, Henry Silva, Frank Sinatra, Branscomb Richmond, Susan Antonová, Catherine Bachová a další.

Jak opustit bývalého přítele
Push and Pull / Wie man seinem Ex verlässt, SRN 2003
Režie: Péter Palátsik
Hrají: Sabine Timoteová, Patrick von Blume, Knut Berger, Marie-Lou Sellemová, Simon Schwarz, Fanny Staffaová, Milena Dreissigová, Wilfried Hochholdinger a další.

Dívka v modrém
ČR 1939
Režie: Otakar Vávra
Hrají: Oldřich Nový, Lída Baarová, Jindra Láznička, Antonie Nedošinská, Bedřich Veverka, Franta Paul, Nataša Gollová, Růžena Šlemrová a další

Dannyho parťáci
Ocean´s Eleven, USA 2001
Režie: S. Soderbergh
Hrají: George Clooney, Brad Pitt, Andy Garcia, J. Roberts, M. Damon, E. Gould, C. Affleck a další

Ochotní dospělí
Consenting Adults, USA 1992
Režie: Alan J. Pakula
Hrají: Kevin Kline, Kevin Spacey, Mary Elizabeth Mastrantoniová, Rebecca Millerová a další.

Interstate 60
Interstate 60, USA/Kan. 2002
Režie: Bob Gale
Hrají: James Marsden, Gary Oldman, Amy Smartová, Christopher Lloyd, Amy Jo Johnsonová, Ann-Margret, Art Evans, Wayne Robson, Rebecca Jenkinsová a další.

Meteority!
Meteorites!, USA 1998
Režie: Chris Thompson.
Hrají: Roxanne Hartová, Tom Wopat, Pato Hoffmann, Amiel Daemionoová, Darrin Klimek, Leo Taylor, Marshall Napier, Vanessa Steelová a další.

Superman III
Superman III, GB 1983
Režie: Richard Lester
Hrají: Christopher Reeve, Richard Pryor, Robert Vaughn, Jackie Cooperová, Marc McClure, Annette O´Tooleová, Annie Rossová, Pamela Stephensonová a další.

Božský Bruce
Bruce Almighty, USA 2003
Režie: Tom Shadyac
Hrají: Jim Carrey, Morgan Freeman, Jennifer Anistonová, Philip Baker Hall, Steve Carell, Paul Satterfield, Sally Kirkland, Emilio Rivera, Robert Curtis-Brown a další.

Ještě blbější
Trial and Error, USA 1997
Režie: Jonathan Lynn.
Hrají: Michael Richards, Charlize Theronová, Jeff Daniels a další.

Zdání klame
Edge of Deception / Deceptions II: Edge of Deception, USA 1995
Režie: George Mihalka
Hrají: Mariel Hemingwayová, Stephen Shellen, Jennifer Rubinová, Wally Dalton, Vladimir Kulich, Zachary Throne a další.

Smrtící soubor
The Vector File, N. Zéland/USA 2002
Režie: Eliot Christopher
Hrají: Casper Van Dien, Catherine Oxenbergová, India Oxenbergová, Tim Balme, Laurie Foellová, Katherine Kennardová a další.

Bratři ve zbrani
Flashpoint, USA 1997
Režie: James Brolin
Hrají: James Brolin, Jennie Garthová, Salvator Xuereb, Patrick Foy, Cristi Conawayová, Josh Brolin a další.

Noční můra z Elm Street 4: Vládce snů
A Nightmare on Elm Street 4: Dream Master, USA 1988
Režie: Renny Harlin
Hrají: Robert Englund, Rodney Eastman, Danny Hassel, Andras Jones, Tuesday Knight, Ken Sagoes, Lisa Wilcoxová a další.

Pod bílými plachtami: Druhé jaro
Unter weissen Segeln: Frühlingsgefühle
Režie:
Hrají:

Švéd
Men of War, USA/Špaň. 1994
Režie: Perry Lang
Hrají: Dolph Lundgren, Charlotte Lewisová, B.D. Wong, Anthony John Denison, Tim Guinee, Don Harvey, Tiny Zeus Lister Jr, Tom Wright, Catherine Bellová a další.

Případ doktorky Willisové
Rape of dr. Willis, USA 1991
Režie: Lou Antonio.
Hrají: Jaclyn Smithová, Holland Taylorová, Robin Thomas, Lisa Jakubová, J. C. Quinn, Gregg Henry, Dan Butler, Lonny Chapman a další.

Likvidátor
Eraser, USA 1996
Režie: Ch. Russell
Hrají: Arnold Schwarzenegger, J. Coburn, J. Caan, V. L. Williamsová a další.

Vražedné jaro
A Killing Spring, Kanada 2002
Režie: Stephen Williams
Hrají: Wendy Crewsonová, Shawn Doyle, Zachery Ty Bryan, Sherry Millerová, John Furey, Bruce Gray, Michael Ontkean a další.

Agent beze jména (2/2)
Bourne Identity, USA/GB 1988
Režie: Roger Young
Hrají: Richard Chamberlain, Jaclyn Smithová, Denholm Elliott, Anthony Quayle, Donald Moffat, Yorgo Voyagis, Peter Vaughan a další.

Cokoli za přežití
Anything to Survive
Režie:
Hrají:

Pokojská a milionář
Room Service! / Das Zimmermädchen und der Millionär, SRN 2004
Režie: Andreas Senn
Hrají: Lisa Martineková, Mišel Matičevič, Waldemar Kobus, Thomas Sarbacher, Angela Royová, Christoph Maria Herbst a další.

Král Šumavy
ČR 1959
Režie: Karel Kachyňa
Hrají: Radovan Lukavský, Jiří Vala, Jiřina Švorcová, Jaroslav Marvan, Stanislav Remunda, Miroslav Holub, Jiří Holý, Ilja Prachař, Vladimír Menšík, Rudolf Jelínek a další.

Hadí oči
Snake Eyes, USA 1998
Režie: Brian De Palma
Hrají: Nicolas Cage, Gary Sinise, John Heard, Carla Guginová, Stan Shaw, Kevin Dunn, Michael Rispoli, Joel Fabiani, Luis Guzman a další.

Hranice zoufalství
Desperate Measures, USA 1998
Režie: Barbet Schroeder
Hrají: Andy Garcia, Michael Keaton, Brian Cox, Marcia Gay Hardenová, Joseph Cross a další.

Ohnivé žně
Harvest of Fire, USA 1996
Režie: Arthur Allan Seidelman
Hrají: Lolita Davidovichová, J.A. Preston, Jean Louisa Kellyová,
Tom Aldredge a další.

Vinnetou a míšenka Apanači
Winnetou und das Halbblut Apanachi, SRN/Jug./It. 1966,
Režie: Harald Philipp
Hrají: Lex Barker, Pierre Brice, Götz George, Uschi Glasová, Ralf Wolter, Walter Barnes, Ilija Dzuvalekovski, Miha Baloh, Arnold Marquis, Michael Cramer a další.

Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Dumb & Dumberer: When Harry Met Lloyd, USA 2003
Režie: Troy Miller
Hrají: Eric Christian Olsen, Derek Richardson, Rachel Nicholsová, Cheri Oteriová, Luis Guzmán, Elden Henson, William Lee Scott, Mimi Rogersová, Eugene Levy a další.

Osamělý dům u jezera
Stripped / Ein einsames Haus am See, SRN 2003
Režie: Sigi Rothemund
Hrají: Suzanne von Borsodyová, Max Tidof, Thomas Schendel, Pauline Knofová, Sebastian Reznicek, Yvette Richterová, Thomas Lawinky a další.

Betty – krásná jako smrt
Betty – schön wie der Tod, SRN 2002
Režie: Peter Keglevic
Hrají: Udo Kier, Claudia Michelsenová, Erol Sander, Stefanie Stappenbecková, Jenny Schilyová a další.

Schůzka o půlnoci
Someone´s Watching, USA 1993
Režie:
Hrají:

Noční můra z Elm Street 5
A Nightmare on Elm Street 5: The Dreamchild, USA 1989
Režie: Stephen Hopkins
Hrají: Robert Englund, Lisa Wilcoxová, Kelly Jo Minter, Danny Hassel, Erika Andersonová, Nick Mele, Joe Seely, Valorie Armstrongová, Burr DeBenning, Clarence Felder a další.

Pod bílými plachtami:
Unter weissen Segeln: Am Wind ins Glück
Režie:
Hrají:

Velké riziko
Meltdown, Hong. 1995
Režie: Wong Jing
Hrají: Jet Li, Yau Shuk Chingová, Jacky Cheung, Charlie Yeung, Vincent Kuk, Tuen Wai Lun a další.

Sám proti zlu
Going It Alone / The Entführung, SRN 1999
Režie: Peter Patzak
Hrají: Götz George, Muriel Baumeisterová, Birgit Dollová, Heiko Deutschmann, Sylvia Haiderová, Leonard Lansink, Lenn Kudrjawizki a další.

Aljaška v plamenech
On Deadly Ground, USA 1994
Režie: Steven Seagal
Hrají: Steven Seagal, Michael Caine, Joan Chenová, John C. McGinley, R. Lee Ermey, Billy Bob Thornton, Mike Starr, Sven-Ole Thorsen, Irvin Kershner a další.

Spojeny jen krví
Blood Ties / Feindliche Schwestern: Wenn aus Liebe Hass wird, SRN 2000
Režie: Gabriel Barylli
Hrají: Sylvia Leifheitová, Eva Habermannová, Ursula Karvenová, Gabriel Barylli a další.

20 000 mil pod mořem
20 000 Leagues under the Sea, USA 1996
Režie: M. Anderson
Hrají: J. Coxová, R. Crenna, B. Cross, P. Gross a další.

Princezna na útěku
Prinzessin macht blau / Royal News, SRN 2004
Hrají: Karoline Herfurthová, Arne Lenk, Franziska Schlatterová, Karl Kranzkowski, Conny Herford, Tim Sander, Anett Heilfortová a další.

Dva týdny štěstí
ČR 1940
Režie: Vladimír Slavínský
Hrají: Adina Mandlová, Raoul Schránil, Rudolf Deyl st., Bedřich Veverka, Miloš Nedbal, Jaroslav Marvan, František Vnouček, Bohuš Záhorský, Franta Černý, Ferenc Futurista a další

Poslední loupež
The Heist, USA 2001
Režie: David Mamet
Hrají: Gene Hackman, Danny DeVito, Delroy Lindo, Sam Rockwell, Rebecca Pidgeon, Ricky Jay, Tony Calabretta, Marina Sirtis a další.

Policejní elita
Best of the Best, Hong. 1996
Režie: W. K. Lau
Hrají: M.-Y. Chanová, Chan Hiu Tung D.

The Real Cancun, USA 2003
Režie:
Hrají:

Vinnetou a Old Shatterhand v Údolí smrti
Winnetou und Shatterhand im Tal der Toten, SRN/It./Jug. 1968
Režie: Harald Reinl
Hrají: Lex Barker, Pierre Brice, Ralf Wolter, Karin Dorová, Eddi Arent, Rik Battaglia a další.

Smrtící léčba
Extreme Measures, USA 1996
Režie: Michael Apted
Hrají: Gene Hackman, Hugh Grant, Sarah Jessica Parkerová, David Morse, Bill Nunn, Paul Guilfoyle, Debra Monková a další.

Neporazitelný
Undisputed, USA/SRN, 2002
Režie: Walter Hill.
Hrají: Wesley Snipes, Ving Rhames, Peter Falk, Michael Rooker, Jon Seda, Wes Studi, Fisher Stevens, Master P, Elaine Kagan a další.

Za zavřenými dveřmi
Behind Closed Doors, USA 1994
Režie: C. Cyranová
Hrají: B. Bostwick, L. A. Downová, M. Gross, T, Hillová a další.

Poradce
Hostile Takeover / feindliche übernahme althan. Com, SRN 2000
Režie: Carl Schenkel
Hrají: Thomas Kretschmann, Desiree Nosbuschová, Klaus Löwitsch, Wolfgang Hübsch, Hans-Peter Hallwachs, Florian Martens a další.

Freddyho smrt: Poslední noční můra)Freddy´s Dead: The Final Nightmare, USA 1991
Režie: Rachel Talalay
Hrají: Robert Englund, Lisa Zaneová, Breckin Meyer, Yaphet Kotto, Roseanne, Tom Arnold, Johnny Depp a další.

Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou
Unter weissen Segeln: Abschiedsvorstellu
Režie:
Hrají:

Kolonie
The Colony / The Malibu Branch, USA 1995
Režie:
Hrají: Michael Paré (Měsíc 44, Okamžitá spravedlnost, Rytíři z Houstonu), Joanna Paculaová (Park Gorkého, Polibek, Tombstone), Brian Bloom (Melrose Place), Jennifer Guthrieová (Beverly Hills 902 10) a další.

Dobrý král Václav
Good King Wenceslas / The Good King, USA 1994
Režie: Michael Tuchner
Hrají: Stefanie Powersová, Perry King, Jonathan Brandis, Leo McKern, Charlotte Chattonová, W. Morgan Sheppard, Joan Fontaineová a další.

Babička
ČR 1940
Režie: František Čáp
Hrají: Terezie Brzková, Světla Svozilová, Karel Třešňák, Nataša Tanská, Jiří Papež, Jan Krchňavý, Jitka Dušková, Dagmar Appelová, Marie Glázrová, Nora Cífková, Jiřina Štěpničková, Gustav Nezval a další.

Milionový šek
Blank Check, USA 1994
Režie: Rupert Wainwright
Hrají: Brian Bonsall, Karen Duffyová, James Rebhorn, Jayne Atkinson, Miguel Ferrer, Michael Lerner, Tone Loc, Rick Ducommun a další.

Tajemství hradu v Karpatech
ČR 1981
Režie: Oldřich Lipský.
Hrají: Michal Dočolomanský, Vlastimil Brodský, Miloš Kopecký, Rudolf Hrušínský, Evelyna Steimarová, Jan Hartl, Jaroslava Kretschmerová a další.

Old Shatterhand
Old Shatterhand, SRN/It./Jug./Fr. 1964
Režie: Hugo Fregonese
Hrají: Lex Barker, Guy Madison, Pierre Brice, Rik Battaglia, Ralf Wolter, Gustavo Rojo, Daliah Laviová, Gojko Mitic, Ruth-Maria Kubitscheková, Hans Nielsen a další.

Ve jménu genetiky
The Perfect Child / Das Baby-Komplott, SRN 2001
Režie: Hans Werner
Hrají: Ann-Kathrin Kramerová, Friedrich von Thun, Michael Schenk a další.

Mortal Kombat
Mortal Kombat, USA 1995
Režie: Paul Anderson
Hrají: Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Talisa Soto, Bridgette Wilsonová a další.

Prohnilá do morku kostí
Bad to the Bone, USA 1997
Režie: Bill L. Norton
Hrají: Kristy Swansonová, Jeremy London, David Chokachi, Christine Tucciová, Ben Browder, Patti D´Arbanvilleová a další.

Zlatá horečka na Klondiku
Klondike Fever, Kan. 1979
Režie: P. Carter.
Hrají: Rod Steiger, Angie Dickinsonová, Barry Morse, Gordon Pinsent, Jeff East

Druhé líbánky
Der Traum vom Süden, SRN 2004
Režie: Christine Kabischová
Hrají: Gila von Weitershausenová, Elmar Wepper, Monika Peitschová, Dietrich Hillinderbäumer, Katharina Schubertová a další.

Život je krásný
ČR 1940
Režie: Ladislav Brom.
Hrají: Oldřich Nový, Lída Baarová, Bedřich Veverka, Růžena Šlemrová, Zita Kabátová, Ladislav Pešek, Jiří Steimar, Lola Skrbková, Václav Trégl, Franta Paul a další.

Policejní dohled
Stakeout, USA 1987
Režie: John Badham
Hrají: Richard Dreyfuss, Emilio Estevez, Madeleine Stoweová, Aidan Quinn, Dan Lauria, Forest Whitaker, Ian Tracey, Jackson Davies, Don S. Davis a další.

Random Encounter, USA/Kan. 1998
Režie:
Hrají:

Ovládání mysli
Control Factor, USA 2003
Režie:
Hrají:


SERIÁLY
Bugs Bunny a přátelé
Looney Tunes (animovaný)

Scooby a Scrappy Show
Scooby & Scrappy Show

Nezkrotná Lucía
Angel Rebelde

Divoká kočka
Gata Salvaje

Sedmé nebe II, III
Seventh Heaven II, III

Krok za krokem I
Step by Step I

Pohotovost V, VI
E. R. V, VI

Komisař Rex V, VI
Kommissar Rex V, VI

Hunter VI, VII
Hunter VI, VII

Diagnóza vražda I, II
Diagnosis Murder I,II

Letiště
ČR Prima TV

Rodinná pouta II
ČR, Prima TV

Specialisté na vraždy II, III
Die Cleveren II, III

Myšlenky zločince
Criminal Minds

Invaze
Invasion

Specialisté na vraždy III
Die Cleveren III

Zoufalé manželky
Desperate Housewives

Lovci duchů
Supernatural

Mezi námi doktory
Grey´s Anatomy

Elisa z Rivombrosy
Elisa

Tabaluga II
Tabaluga II (animovaný)

Sandokan
Sandokan (animovaný)

Divoká Afrika
Untamed Africa (dokument.)

Bazén
ČR, Prima TV


40. okrsek III
Berlin – Abschnitt 40 III, SRN

JETS – život na hraně
JETS

Tajemství války
Secrets of War (dokument.)

Zoufalé manželky
Desperate Housewives

Plechová kavalérie


ČR

Věřte – nevěřte
Beyond Belief

Elisa z Rivombrosy II
Elisa II

Titáni
Titans





Reklama




Vybrané články