Quantcast

Mediální informace

| Tisk

Začátek téměř každého měsíce je ve znamení menších či větších změn na satelitech. Některé programy končí, jiné jsou přejmenovány či vznikají nové. Tentokrát jsou některé informace o připravovaných změnách na satelitech známy dopředu. Představme si ty nejvýznamnější.

JOJ TV
JOJ TVJOJ TV je nová slovenská komerční celoplošná televize, která nahradí 2.3.2002 vysílání sítě stanic TV GLOBAL. JOJ TV je dceřinnou stanicí české TV Nova a bude vysílat pomocí dvou nových terestrických vysílačů (Žilina a Bratislava). Tyto vysílače budou přijímatelné i na některých částech Moravy a Slezska. JOJ TV bude vysílat také přes satelit. Satelitní signál bude vysílán přes satelit Intelsat 707 (pozice 1°W), na kmitočtu 11,540 GHz, polarizace vertikální, SR 26000, FEC 3/4. Vzhledem k tomu, že signál je určen výhradně pro distribuci programu na terestrické vysílače a pro kabelové rozvody, bude signál jako v minulosti TV Global zakódován v CA Conax. S individuálním příjmem JOJ TV ze satelitu provozovatel nepočítá.

NOVÁ CYFRA+
Na stránkách Parabola.cz jsme již v minulém týdnu zveřejnili předběžnou verzi prgramové nabídky paketu Nová Cyfra+, která startuje 1.března na satelitech Astra 19.2E a Hot Bird 13E. Paket Nová Cyfra+ vzniká sloučením dvou největších polských digitálních platforem Cyfra+ a WizjaTV. Po přechodnou dobu (několika málo měsíců) bude nabídka vysílána přes obě satelitní pozice 19.2E a 13E. Poté bude Nová Cyfra+ vysílána výhradně ze satelitů Hot Bird v kódu Seca/ Mediaguard a CryptoWorks.

Konečná nabídka programů paketu 'Nová Cyfra+', která startuje 1.3.2002:

* TELEVIZNÍ PROGRAMY

KANÁLY PREMIUM:
CANAL+ MULTIPLEX (Canal+, Canal+ Zolty, Canal+ Niebeski) a HBO
TÉMATICKÉ KANÁLY:
FILMOVÉ: Hallmark, Ale Kino!
DOKUMENTÁRNÍ: Discovery Channel, Planéte, National Geographic Channel
SPORTOVNÍ: Eurosport, Eurosport News, Extreme Sports, Formula 1
DĚTSKÝ: MiniMax, Fox Kids Polska


HUDEBNÍ: MTV Polska, VH1 European
MAGAZÍNY: Club, Avante, Reality TV, Fashion TV
INFORMAČNÍ: TVN24, CNN International, CNBC Europe, BBC World, TV5 Europe
POLSKÉ: TVP1, TVP2, TV Polonia, TVN, TVN Siedem, TV Puls

* ROZHLASOVÉ PROGRAMY

PR, PR2, PR3, PR BIS, RMF FM, RADIO ZET, Radio Flash, Radio Jazz, Radiostacja, Radio WaWa

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články