Quantcast

FootSchool TV - stanice pro fotbalové začátečníky

| Tisk

FootSchool TV Fotbal, jeden z nejpopulárnějších sportů na světě bude mít vlastní televizní kanál, který bude určen především začátečníkům a jejich trenérům. Stanice se jmenuje FootSchool TV a nedávno spustila volné promo vysílání. FootSchool TV zahájí řádné vysílání v lednu 2007.

FootSchool TV je primárně určen dětem a mládeži ve věku od 10 do 19 let, kteří se zajímají o fotbal, chtějí se naučit hru, techniku a pravidla. Pro dospělé - rodiče, trenéry a přátele - bude vysílání sloužit jako zdroj inspirací pro podporu začínajích fotbalistů.

Provozovatelem FootSchool TV je lucemburská společnost Premium To Home SA (P2H). Provozovatel není napojen na žádný fotbalový klub a je plně nezávislou vysílací společností.

Kanál FootSchool TV je vysílán z Lucemburska, kde také získal vysílací licenci.

Distribuce programu
Vysílání FootSchool je součástí celosvětové vysílací sítě včetně pokrytí Evropy, Středního Východu, Ruska a zemí CIS. Brzy bude vysílání dostupné také v Jižní Americe. Program bude šířen jako placený kanál v kabelových, satelitních a mobilních sítích a také přes DSL. Footschool TV bude vysílat multiijazyčně. V první fázi bude vysílání dostupné v angličtině a ruštině. V další etapě pak německy, francouzsky a španělsky. Do budoucna se počítá s portugalskou, italskou a arabskou audio stopou.

Technické parametry vysílání


Program FootSchool TV se vysílá do Evropy, na Střední Východ a pro oblast severní Afriky na satelitu Eutelsat W2 (16°E) v rámci paketu RR Sat Networks, na kmitočtu 11,293 GHz, polarizace horizontální, SR 13333, FEC 5/6 na parametrech: SID 8, VPID 2008, APID 3008. Promo vysílání stanice není kódováno.

Pro země bývalého Sovětského svazu se program bude vysílat ze satelitu ABS 1 (dříve LMI 1) na pozici 75°E, na kmitočtu 12,579 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 7/8 na identifikátorech SID 6, VPID 601, APID 602. Zkušební vysílání ani zde není kódováno. Po zahájení vysílání bude signál kódován systémem Irdeto 2 a stane se součástí programové nabídky Stream TV, která již obsahuje program Retro TV, Drive, Ohota + Rubalka, Zdorovoe TV a Usadba Telekanal, které se vysílají na stejném transpondéru.

redakce





Reklama




Vybrané články