Quantcast

Nový dětský kanál v Česku a SR: Jetix Play

| Tisk

logo Po dubnovém uvedení programového Jetix Play v rámci vysílání Jetix, přichází zbrusu nový samostatný televizní kanál pro nejmladší diváky - Jetix Play.

Vysílá 12 hodin (od 07:00 do 19:00 hod) každý den, což je ideální pro sledování programu dětmi a jejich rodiči, kteří tak mohou společně sledovat kvalitní animované seriály, které vycházejí z komediálního základu, ve kterých nechybějí roztomilí hrdinové a přívětivé příběhy s výchovným podtextem.

Laskavě a zábavně oslovuje děti od 4 let dobře vedenými příběhy, vhodnými pro danou věkovou skupinu – jako jsou např. pohádky, literární adaptace, komedie. Jetix Play představuje jemnější alternativu Jetix, ve které však nechybí dobrodružství, zábava a nenásilná forma vzdělávání.

Máme k dispozici jeden z největších archivů s dětskými filmy na světě: 6.600 hodin!

Naši diváci se tak mohou těšit na klasické příběhy jako např. Oliver Twist, Pinokio, Malá mořská víla, Gulliverovy cesty, Huckelberry Finn; zábavné příběhy jako např. Kocour Kliff, Jin Jin a Pandí hlídka, Inspektor Šikula;příběhy s výchovným podtextem, do kterých spadá Zvídavá rodinka, Jim Buton, Bobkův svět a chybět nebudou ani příběhy o princeznách jako jsou seriály Princezna Sissy nebo Princezna Tenko.

Jetix Play je upravený na míru tržní poptávce, kterou studovali nezávislí experti z průmyslu zaměřeného na děti!
V současné době vysílá v 18-ti zemích v celé Evropě, Středním východu a Asii.

Fox Kids je hlavní dětský televizní kanál v České a Slovenské republice, kde bylo jeho vysílání zahájeno v září roku 2000. Na přelomu roku 2004/2005 byl kanál přejmenovám na současný název Jetix. V současnosti vysílá prostřednictvím společností, mezi něž patří i ty největší jako je UPC a Karneval, a i nadále se zvyšuje distribuce tohoto kanálu. Od začátku roku 2006 se vysílání Jetix prodloužilo o 3 hodiny denně z původních 15ti na 18 hodin a děti jej tak mohou sledovat od 06:00 do 24:00hod.



Jetix nabízí jedinečnou kombinaci dobrodružsví, zábavy, akce a energie s dávkou dětského humoru – a je také domovem pro dětmi zbožňované seriálové hrdiny, jako jsou např.: W.I.T.C.H., Sonic X, Totally Spies-Špiónky, Třída č.402 a Spiderman, Shuriken School, OBAN a spousta dalších.

Martina Zvířecí
Jetix Česká republika a Slovensko





Reklama




Vybrané články