Quantcast

DIGI MONITOR se bude zabývat digitalizací v ČR

| Tisk

logo Dnem 8. března 2007 zaregistroval Magistrát hlavního města Prahy zájmové sdružení právnických osob s názvem DIGI MONITOR, které vzniká za účelem realizace syndikovaného výzkumného programu přechodu na digitální vysílání na území ČR a poskytování služeb a poradenské činnosti členům sdružení a jiným osobám.

Syndikovaný výzkumný program bude realizován v úzké spolupráci s Českým telekomunikačním úřadem, který sdružení vyjádřil podporu, a to v souladu s platnými a účinnými právními předpisy.

Koncem března bude svolána první (ustavující) valná hromada sdružení. Zvolí předsedu a místopředsedu a bude se zabývat prvními praktickými kroky realizace účelu, pro který se rozhodli zakladatelé DIGI MONITOR založit.



Potřebné administrativní kroky k registraci sdružení zajistila se souhlasem zakladatelů sdružení, společností Czech Digital Group, a.s.; ROHDE & SCHWARZ – Praha, s.r.o.; Telefónica O2 Czech Republic, a.s.; UPC Česká republika, a.s. – Česká asociace kompetitivních komunikací, které bude také se sdružením DIGI MONITOR spolupracovat.

Zvolení představitelé zájmového sdružení právnických osob DIGI MONITOR se poprvé představí na tiskové konferenci, kterou plánují po valné hromadě, a na výroční konferenci ČAKK v Praze ve dnech 23. – 24. dubna 2007.

redakce





Reklama




Vybrané články