Quantcast

HBO a Cinemax o víkendu zdarma pro zákazníky UPC Direct

| Tisk

logo Všichni zákazníci satelitní služby UPC Direct v Česku a na Slovensku mohou po celý následující víkend přijímat zdarma tři filmové kanály společnosti HBO Česká republika - HBO, HBO2 a Cinemax. Vysílání bude 7. a 8.dubna 2007 volné v rámci promo akce, jehož cílem je představit tyto kanály a programovou nabídku všem zákazníkům.

Pro dvoudenní příjem stanic HBO, HBO2 a Cinemax je nutné mít aktivní dekódovací kartu UPC alespoň se základní programovou nabídkou (Rodina). Uživatelé dotovaných set top boxů Philips pak najdou tyto programy na předvolbách č. 30 (HBO), 31 (HBO2) a 32 (Cinemax). Majitelé vlastních satelitních přijímačů najdou programy HBO a HBO2 na satelitu Astra 1G (19,2°E), na kmitočtu 11,992 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4 a stanici Cinemax na frekvenci 11,671 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6.



Zákazníci satelitní sítě UPC Direct se mohou těšit například na úspěšný český film Marie Poledňákové, autorky a režisérky komedie století S tebou mě baví svět a úspěšných komedií Jak dostat tatínka do polepšovny a Jak vytrhnout velrybě stoličku, Jak se krotí krokodýli. Film bude odvysílán v sobotu 7.dubna 2007 v 17:00 hodin. O dvě hodiny později přinese stejný kanál koncert slavné skupiny Depeche Mode z italského Milána. Turné se uskutečnilo pod názvem „Touring The Angel“ a patřilo k největším a nejúspěšnějším hudebním událostem roku 2006. Stanice Cinemax ve Free Preview víkendu odvysílá psychologický thriller Zodiak. Film odvysílá v sobotu 7.dubna ve 20:00 hodin.

Podrobné informaceo pořadech naleznete na www.hbo.cz a www.cinemaxtv.cz, v programovém průvodci (EPG) na vašem přijímači nebo na webu www.parabola.cz, v sekci PROGRAM.

redakce





Reklama




Vybrané články