Quantcast

Dětský kanál bebe tv obohatil nabídku UPC Direct

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika, a. s. zařazuje s okamžitou účinností do nabídky Rodina své digitální satelitní služby UPC Direct nový dětský televizní kanál „bebe tv“. Jeho vysílání je určeno dětem ve věku 6 až 36 měsíců. Díky své výchovně zábavné formě, na níž se podílejí dětští psychologové, a pozitivnímu emocionálnímu náboji by měl program této televizní stanice napomáhat k rozvíjení komunikačních a poznávacích schopností.

TV Kanál „bebe tv“ vysílá 14 hodin denně, bez reklam. Zákazníci UPC Direct ho naleznou v základní nabídce Rodina na předvolbě číslo 63. Satelitní digitální televize UPC Direct nabízí bezkonkurenčně největší škálu dětských monotematických televizních kanálů na českém mediálním trhu, která se zařazením „bebe tv“ rozšířila celkem na 9. Kromě „bebe tv“ dále nabízí dětské programy Minimax, Jetix a Jetix Max, KiKa, Nick, Super RTL, Boomerang a Cartoon Network.

Držitelem licence bebe tv je společnost Mega Max Media, s.r.o. se sídlem na Slovensku.

Digitální satelitní televize UPC Direct je platformou pro individuální příjem televize a rádií ze satelitu, která bez výjimky pokrývá celé území České republiky. Kromě českých televizních stanic nabízí česky a slovensky dabované televizní programy, které z velké části nejsou - kromě kabelových sítí - pro českého diváka jinak dostupné. UPC Direct obsahuje základní nabídku Rodina, zvláštní nabídku Plus a prémiové kanály HBO, HBO 2, Cinemax, Hustler TV a XXXtreme. V češtině nebo slovenštině je přitom přístupno na 48 TV kanálů, ať už v plné zvukové verzi nebo prostřednictvím titulků.

Programy na UPC Direct jsou řazeny podle následujících žánrů: domácí TV programy, zábavné a dokumentární TV programy, filmové TV programy, sportovní TV programy, dětské TV programy, hudební TV programy, zpravodajské TV programy, vybrané zahraniční TV programy a TV programy pro dospělé. Součástí základní placené nabídky jsou TV stanice jako Film+, MGM a Hallmark, National Geographic, Spektrum, Animal Planet, Discovery Channel, BBC Prime, Travel Channel, TV Paprika, TV Deko, Zone Reality, Sport1, Galaxie Sport a Eurosport. Součástí rozšířené nabídky pak TV kanály AXN, Viasat History, Boomerang, Viasat Explorer, Blue Hustler, TCM a Cartoon Network. Divák může dále volně sledovat další dvě stovky satelitních televizních programů a poslouchat přes stovku satelitních rádií.

Mezi další výhody UPC Direct patří zejména kvalita digitálního obrazu, maximálně široká programová nabídka, dostupnost na celém území ČR a jednoduchá obsluha. Elektronický programový průvodce (EPG) – součást UPC Direct - navíc nabízí informace o programech na několik dní dopředu, informace, zda příslušný pořad má titulky, nebo vysílá v tzv. „duálu“ a nastavení původní nebo dabované zvukové verze. EPG dále umožňuje zjistit pomocí obrazových výřezů na obrazovce, co nabízejí jiné TV kanály, aniž by se musel přerušit aktuálně sledovaný program. S pomocí EPG lze dále nastavit formát obrazu a umožnit sledování TV kanálů a pořadů pouze těm věkovým skupinám kterým jsou určeny. Příjem TV signálu prostřednictvím UPC Direct je bezproblémový a nemohou ho narušit žádné vlivy ani případný přesah digitálního terestrického vysílání ze sousedních zemí.



Každý nový zákazník UPC Direct v současné době dostane při objednání služby propůjčeno přijímací zařízení či přístupovou kartu zdarma, satelitní anténu za 1 Kč a stejně, tedy 1 Kč, zaplatí jako aktivační poplatek. Dále může využít některou z aktuálně nabízených slev.

František Malina
ředitel PR a tiskový mluvčí





Reklama




Vybrané články