Quantcast

Satelitní komplety CS Link pro příjem ČT za výhodné ceny

| Tisk

logo Společnosti Media Vision, Omko a Gital přicházejí s jedinečnou akční nabídkou satelitního kompletu určeného pro příjem všech programů České televize ze satelitní platformy CS LINK (Astra 3A) za bezkonkurenční cenu 2.990 Kč (vč. DPH).

Satelitní komplet obsahuje satelitní přijímač Technisat DigitSim S2 , 60 cm anténu, nízkošumové LNB a dekódovací kartu Gital (tzv. diGITALlink) se speciálním tarifem CS Link s aktivací programů ČT bez časového omezení (nezaměňovat s tarifem ČT Gitalu, kde jsou programy ČT zdarma jen na jeden rok). Pod pojmem "bez časového omezení" se rozumí po dobu vysílání programů v paketu CS LINK nebo do konce životnosti dekódovací karty.

Prodej a distribuci kompletů zajišťuje pro Media Vision společnost Omko Digital, a.s., www.omko.cz.

Karty Gital s tarifem CS Link je možno registrovat na http://karty.gital.cz , SMS zprávou nebo odesláním vyplněného tištěného registračního formuláře na adresu firmy Gital. Po registraci karty je možno aktivovat libovolné další programy z nabídky CS Link (viz ceník Gital na www.gital.cz).

logo Nabídka je zajímavá pro uživatele, kteří mají problém s příjmem pozemních signálů programů České televize , případně pro zájemce, kteří nechtějí čekat na zahájení digitálního pozemního vysílání (DVB-T) ve své oblasti. Satelit Astra 3A zajišťuje 100% pokrytí signálem České republiky.



Vedle programů České televize - ČT1 a ČT2 může uživatel zvýhodněného kompletu přijímat i nové okruhy ČT určené pro potřeby digitálního vysílání - ČT4 Sport a ČT24. Ze stejné orbitální pozice je možné přijímat i další nekódované české a slovenské programy - křesťanskou TV Noe, zpravodajsko-publicistikou Public TV (filmy jsou kódovány), hudební TV Óčko, kanál s teleshoppingovými prky Top TV, slovenskou zpravodajskou TA3 a dočasně také komerční plnoformátovou TV JOJ. Spolu s TV programy divák naladí i bohatou nabídku rádií z České republiky a ze Slovenska.

Na pozici 23,5°E najde dále divák i několik nekódovaných programů ze zahraničí - především z Německa a Nizozemí. Majitel kompletu si může programovou nabídku rozšířit přechodem na tarifu Základ (za poplatek), ve kterém jsou vedle všech programů ČT i Prima, TV Nova a také Public TV (kódované filmy). Divák má možnost si objednat i některý z placených kanálů - HBO, TV Filmbox, Nonstop Kino, Galaxii Sport či XXX Xtreme.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články