Quantcast

UPC Direct: ostrý start kanálu Nova Cinema

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že po úspěšném testování zařadila do nabídky své digitální satelitní televize UPC Direct Novu Cinemu. Zákazníci UPC Direct naleznou tuto filmovou televizní stanici na pozici č.28.

Nova Cinema nabízí svým divákům výběr filmů a seriálů nejrůznějších žánrů od komedie, přes drama, romantiku a rodinné filmy až po akční filmy, thrillery a seriály. Nechybí ani oblíbené novinky z filmového světa o známých tvářích showbyznysu a natáčení hollywoodských filmů. Vysílá v českém jazyce dvanáct až třináct hodin denně.

"Jsem rád, že testovací vysílání Novy Cinemy proběhlo úspěšně a že proto můžeme s předstihem oznámit její ostrý start v našem digitálním satelitním vysílání, který byl původně plánován až na první čtvrtletí příštího roku. Zařazení Novy Cinemy je tím nejlepším vánočním dárkem pro uživatele UPC Direct,“ komentuje celou událost generální ředitel UPC Václav Bartoň.

UPC již před časem zařadila Novu Cinemu i do nabídky své digitální kabelové televize.

Zákazníkům UPC Direct s vlastním přijímačem společnost sděluje, že k ručnímu naladění signálu lze využít následující informace:

Frekvence : 12382 Mhz

polarizace : horizontální

SR: 27500



FEC : 3/4

Video PID 201

Audio PID 211 CZE

Digitální satelitní televize UPC Direct nabízí široký výběr až ze 150 televizních programů všech žánrů. Její signál je šířen ze satelitu Astra a pokrývá 100% území České republiky. Kromě sledování tv programů v digitální kvalitě nabízí i poslech desítek rozhlasových stanic různých žánrů. Dále umožňuje možnost změny vysílacího jazyka (duální systém), rodičovský zámek a služby elektronického programového průvodce s informacemi o aktuálních i plánovaných vysílaných tv programech. Bližší informace lze nalézt na www.upc.cz.

František Malina
ředitel PR a tiskový mluvčí UPC





Reklama




Vybrané články