Quantcast

Jak si zaktivovat program Nova Cinema z CS Linku

| Tisk

logo Promo akce distributorů dekódovacích karet GITAL a TRADE and TECHNOLOGY (TaT) na příjem programu Nova Cinema pomalu ale jistě končí. Program mohou od ledna přijímat už jen diváci, kteří si jej zaktivují za malý aktivační poplatek.

Seriálový a filmový kanál Nova Cinema odstartoval první prosincový den roku 2007 a vzbudil mezi satelitními diváky další vlnu zájmu o příjem dalšího programu. Tento kanál je od startu dostupný na platformě CS Link v kódovacím systému CryptoWorks, který spravuje společnost Irdeto Access. K programu měli od počátku přístup všichni majitelé karet pro příjem CS Link - bez rozdílu dodavatele karty (Gital nebo TaT). Oba distributoči nabídli časově omezený bezplatný příjem nového produktu - nové stanice Nova Cinema.

karty Gital

Dodavatel karet Gital (karty známé jako diGITALlink či lidově "Gitalky") umožnil volný příjem programu Nova Cinema všem svým stávajícím zákazníkům (registrace do 30.11.2007) po celý prosinec. O půlnoci na 1.1.2008 promo akce skončila. Po novoročním přípitku Nova Cinema byl tento program zákazníkům zablokován. Po trvalý časově neomezený příjem je potřeba přejít z tarifu Základ na nový tarif STANDARD CZ, který obsahuje vedle Nova Cinema i oba programy Slovenské televize - Jednotka (STV1) a Dvojka (STV2). Přechod na tento tarif je za 200,-Kč. Aktivaci lze provést na internetových stránkách (nutné jsou tzv. stírací kupony), případně voucherem (k dostání ve sběrnách Tipsport), případně poštovní poukázkou nebo bankovním převodem (viz. karty.gital.cz).

Dodatečná aktivace programu Nova Cinema se netýká nových zákazníků, kteří si přístupovou kartu s tarifem Základ zaktivovali během prosince 2007 (od 1.12.2007 do 31.12.2007) na období minimálně 1 roku. Tito klienti získali po dobu zaktivovaného tarifu Základ i programy Nova Cinema, STV1 a STV2 (tedy získali tarif STANDARD CZ a ušetřili 200,-Kč) a na 1 rok placený filmový kanál CS Film.

karty TRADE and TECHNOLOGY

Na přístupových kartách TaT, známé také jako karty TRADE and TECHNOLOGY či TT Karty, promo akce příjmu Nova Cinema skončí během několika málo dní (na redakční kartě promo příjem Nova Cinema končí 4.1.2008). Po skončení promo akce budou program sledovat opět jen klienti, kteří si jej objednají (zaktivují) za jednorázový poplatek 199,-Kč (pokud si nezvolí placenou nabídku MULTI, kdy zákazník získává zdarma příjem Nova Cinema po dobu předplatného nabídky MULTI). Bez balíčku MULTI je program Nova Cinema v nabídce spolu s STV Jednotka a Dvojka za již zmíněnou cenu 199,-Kč (jednorázový poplatek). Částku je možné uhradit na číslo účtu 35 9055660277 / 0100 s variabilním symbolem posledních 10 číslic ze sériového čísla dekódovací karty (je na kartě pod čárovým kódem).

Pokud si zákazník TaT objedná placenou nabídku MULTI platí částku od 222,-Kč (předplatné na 1 měsíc) do 2392,-Kč (předplatné na 1 rok). Částku uhradí na účet 43 843190287 / 0100.

U dodavatele karet TRADE and TECHNOLOGY ještě pokračuje vánoční nabídka. Všechny karty TT Karta Standard a TT Karta Sezóna zaregistrovaná od 3.12.2007 do 10.1.2008 získává časově neomezený příjem programů Nova Cinema a obou programů Slovenské televize a navíc 2 měsíce bezplatného příjmu placené nabídky MULTI (Viasat Explorer/Spice, Viasat History, JimJam, Galaxie Sport, Nonstop Kino, Filmbox). Tato akce je určena pro všechny nové zákazníky.

technické parametry příjmu Nova Cinema z CS Linku:

satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 11,992 GHz


polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
kódování: CryptoWorks

Konec promo akcí s příjmem Nova Cinema se týkají pouze platformy CS Link a majitelů přístupových karet Gital a TRADE and TECHNOLOGY. Zákazníci placených služeb Digi TV a UPC Direct v České republice mají program Nova Cinema zařazen do základní nabídky bez časového omezení.

Satelitní a kabeloví operátoři původně váhali zařadit program do své nabíky. Nova Cinema totiž není vysílán zcela "zdarma" - operátoři musí z každého diváka odvádět poplatek. V případě satelitních platforem je to 15,-Kč ročně za jednoho diváka.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články