Quantcast

Gital překročil hranici 200 tisíc prodaných karet

| Tisk

logo Společnost Gital, dodavatel dekódovacích karet pro příjem českých a slovenských programů ze satelitů Astra 3A a Astra 1E, na pozici 23,5 st. východní délky překročil magickou hranici 200 tisíc prodaných přístupových karet diGITALlink, známé také pod lidovým označením "Gitalky".

"Karta GITAL jsou nabízeny diváků satelitní televize od června roku 2006, tedy jen 22 měsíců. 200 000 karet prodaných za tak krátkou dobu je vynikající výsledek, který svědčí o velkém zájmu o služby firmy," uvádí obchodní oddělení společnosti Gital a připomíná, že "GITAL jako první od počátku snížil do té doby vysokou cenu karet monopolního dodavatele pod hranici 1.000,-Kč, jako první v paketu CS LINK nabídnul svým divákům nejsledovanější českou televizi TV NOVA."

GITAL na svých kartách nyní nabízí všechny nejsledovanější programy za jednorázový poplatek bez nutnosti dalších plateb. V nabídce jsou programy ČT1, ČT2, ČT4 sport, Prima TV, NOVA, Nova Cinema, Public TV, STV1, STV2 a další volně vysílané programy ČT24, Noe TV, TA3, Óčko. Z placených programů nabízí HBO, Spektrum, CS FILM, CS mini, Galaxii sport, XXX Xtreme, Filmbox a Filmbox Extra.

Úspěch služeb GITAL podle vyjádření společnosti spočívá v tom, že

· jako jediná platforma nabízí všechny placené programy samostatně nebo v cenově výhodných dvojprogramech. Každý zákazník GITALu má možnost předplatit a sledovat jen ten program, který ho zajímá, bez nutnosti placení dalších kanálů, o které zájem nemá. Všechny ostatní satelitní platformy podmiňují příjem některých placených programů platbou jiných služeb.
· nabízí nejširší škálu délek předplatných placených programů v dobách od 1 týdne do 3 let
· provozuje jako jediná firma systém dobíjecích kuponů, pomocí nichž lze aktivovat placené programy
· aktivace všech služeb je jednoduchá (internet, SMS) a hlavně velice rychlá. Stačí odeslat SMSku s číslem karty GITAL a kódem diGITALkuponu a požadovaný program začne hrát na kartě během pár minut


· výborná dostupnost diGITAL kuponů ve všech provozovnách největší české sázkové kanceláře
TipSport a u všech prodejců satelitní techniky

Karty GITAL dávají svému majiteli největší volnost výběru a proto jsou tak žádané, píše Gital.

"Výborné obchodní úspěchy jsou pro firmu zavazující," konstatuje vedení společnosti. "GITAL nepolevuje v nastaveném tempu a připravuje pro své příznivce další vylepšení služeb a rozšíření nabízených programů," dodává.

Připomeňme, že v nabídce Gitalu se do podzimu letošního roku objeví minimálně pět nových programů. Z konkurenčních důvodů dodavatel karet nechce sdělit bližší informace. Již teď je jasné, že v nabídce se objeví i sportovní kanál SPORT5. Ten by měl odstartovat v květnu letošního roku. "Zcela jistě budeme SPORT 5 nabízet jako samostatný kanál, případně jako cenově výhodný dvojprogram s některým jiným vhodným programem," uvedl nedávno na dotaz webu parabola.cz Tomáš Bujnoch, obchodní ředitel Gitalu a dodává "nabízejí se nám i jiné možnosti zpřístupnění programu SPORT5 našim zákazníkům, ale o těch budeme informovat později".

redakce





Reklama




Vybrané články