Quantcast

Media Vision nabízí placenou TV na kartách GITAL

| Tisk

logo Společnosti GITAL, s.r.o. a Media Vision s.r.o. oznamují zahájení spolupráce v nabídce placené české a slovenské satelitní televize.

Od 1.10. 2008 začne společnost Media Vision s.r.o. nabízet placenou českou a slovenskou satelitní TV na kartách GITAL, které bude zároveň dodávat do obchodní sítě. Nabídka se výrazně zjednoduší. Každý nový uživatel karty GITAL, dodané společností Media Vision, získá automaticky 3 měsíční předplatné sady programů Géčka a všechny neplacené TV programy bez časového omezení.

Géčko v současné době obsahuje tyto programy: EUROSPORT, CS FILM, CS mini, Spektrum, Galaxie sport (Nova sport), Film+, DoQ, XXX Xtreme, Sport5, Minimax a Leo TV.

Při použití karty GITAL na území ČR budou automaticky v nabídce neplacené programy ČT1, ČT2, ČT4, ČT24, Prima TV, NOVA TV, Public TV, Nova Cinema, STV1, STV2, NoeTV, Óčko TV, TA3 a Z1.



Při použití karty GITAL na území SR budou v nabídce neplacených programů ČT1, ČT2, ČT24, Public TV, STV1, STV2, STV3, TV Markíza, NoeTV, ÓčkoTV, TA3 a Z1. Doporučená maloobchodní cena je 1.999,-Kč s DPH.

Media Vision v brzké době připravuje další rozšíření programové nabídky Géčka včetně několika HD programů.

redakce





Reklama




Vybrané články