Quantcast

Skylink překročil půl miliónu zákazníků

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink (TradeTec, a.s / Towercom, a.s.) oznamuje překročení hranice půl miliónu aktivních přístupových karet.

Skylink je česko-slovenská satelitní platforma s nejdelší tradicí. Navazuje na značky Czech Link a TRADE and TECHNOLOGY v České republice a na značku Slovak Link na Slovensku. Skylink je největší a nejrychleji rostoucí satelitní službou v České republice a druhou největší satelitní službou na Slovensku.

V pondělí 1. 12. 2008 překročil počet aktivních přístupových karet Skylink hranici půl miliónu. Ředitel zákaznického servisu Skylink Michal Kopřiva k tomu dodává: „Již týden jsme netrpělivě sledovali vývoj v registracích nových zákazníků a karet. Původně jsme měli překročení půlmilionové hranice aktivních karet plánováno až na konec roku, ale naši zákazníci nás svým zájmem o digitální satelitní televizi v tomto úsilí podpořili a pomohli nám stanovenou hranici překročit téměř o měsíc dříve.“



Skylink majitele pětisté tisící registrované karty odmění dárkovým balíčkem reklamních předmětů a ročním předplatným placených programů. Šťastným majitelem karty je pan Karel Rubáš z Kdyně v jižních Čechách. Pan Rubáš je v důchodu a satelit si pořídil až po zkušenosti s nekvalitním set top boxem pro příjem DVB-T. Dle jeho slov mu některé programy špatně fungovaly a na doporučení zetě se vrátil k osvědčenému příjmu ze satelitu. „Kdysi jsem měl analogový satelit pro příjem německých programů, takže už nějakou zkušenost mám, teď jsem rád, že mi dobře hrají hlavně Prima a Nova a že i tady v jižních Čechách mohu sledovat slovenskou televizi,“ dodává pan Rubáš.

Počet zákazníků Skylinku v letošním roce roste dynamickým tempem. Na rostoucí oblibě Skylinku mezi zákazníky v České republice a na Slovensku se podílí několik důležitých faktorů. Patří mezi ně zvyšující se povědomost o postupném vypínání analogového pozemského televizního vysílání v ČR a možnost získat s kartou Skylink atraktivní programovou nabídku bez pravidelných poplatků, a to ve špičkové kvalitě. Skylink je jedinou satelitní platformou, která vysílá rovněž programy s vysokým rozlišením obrazu – HDTV (NOVA HD, Eurosport HD, Brava HDTV).

PR Skylink





Reklama




Vybrané články