Quantcast

Televizní kanál pro rybáře a lovce rozšiřuje pokrytí

| Tisk

logo Tematický televizní kanál Fishing&Hunting pro příznivce rybaření a lovu rozšířil programovou nabídku česko-slovenské satelitní platformy CS Link . Kanál je od 1. února zařazen do programové nabídky Géčko za stávající cenu, lze jej objednat i samostatně.

Televizní kanál Fishing&Hunting provozovaný společností IKO Cable TV mohou předplatitelé satelitní platformy CS Link sledovat od 1. února v rámci programového balíčku Géčko a také jako samostatně předplacený kanál. Program o lovu, rybolovu, přírodě a dobrodružství vysílá 24 hodin denně v češtině, do programové nabídky Géčko je zařazen bez navýšení ceny.

Fishing&Hunting je k dispozici i jako samostatně placený kanál. Cena za měsíční samostatný příjem kanálu je 200 Kč, roční objednávka programu Fishing&Hunting vyjde diváky na 1000 Kč (podrobný ceník je uveden níže). Samostatný program je možné objednat telefonicky na čísle 848 200 200, e-mailem na adrese info@cslink.cz nebo SMS zprávou podle instrukcí na www.cslink.cz.

logo Ceník samostatně placeného kanálu Fishing&Hunting na platformě CS Link
období ... cena
1 týden SMS ... 99 Kč
1 týden ... 100 Kč
1 měsíc ... 200 Kč
3 měsíce ... 400 Kč
4 měsíce ... 500 Kč
6 měsíců ... 600 Kč
1 rok ... 1 000 Kč
2 roky ... 1 700 Kč
3 roky ... 2 500 Kč

Technické parametry kanálu Fishing&Hunting na satelitní platformě CS Link
satelit: Astra 1E (23,5E)
kmitočet: 11,876 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
service ID: 13108
video PID: 2944
audio PID: 2945 česky


CryptoWorks
určeno pro: karty Gital, pay-tv balíček Géčko

O programu Fishing&Hunting
Fishing&Hunting je první televizní kanál zaměřený na skutečná dobrodružství při lovu a rybolovu. Nabízí praktické rady pro všechny, kteří se chystají rybařit v řece i na moři. Poradí, jak se připravit na lov v divoké přírodě i jaké nástrahy na nás čekají. Fishing&Hunting, to jsou nezapomenutelné zážitky z překrásné krajiny, úžasné přírody a neskutečných dobrodružství! Více informací o programové skladbě najdete na http://www.fishingandhunting.cz/.

O IKO Cable s.r.o.
IKO Cable TV je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. Jde o sportovní kanály: Sportklub, Sportklub+, filmové kanály: Film+, Film+2, Sorozat, komediální kanál: Poen, dokumentární kanály: DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pro mladé: Cool Tv a kanál o životním stylu: Reflektor. IKO Cable provozuje desítku tematických televizních stanic, konkrétně v České republice, na Slovensku, v Polsku, Maďarsku, Rumunsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Chorvatsku a ve Slovinsku, a to v různých jazykových mutacích. Výhodou širokospektrálního portfolia IKO Cable TV je pro diváky unikátnost v mnoha zájmových oblastech, pro zadavatele reklamy výhodná možnost výběru z mnoha tematických programů s různými cílovými skupinami a z interního hlediska spolupráce mezi našimi kanály.

Martina Hyndráková





Reklama




Vybrané články