Quantcast

UPC Digital - nejsnadnější alternativa k pražské analogové tmě

| Tisk

logo Připravované vypnutí analogového televizního signálu v Praze, ke kterému dojde 30. dubna, budí nebývalý zájem o služby digitální kabelové televize UPC. Počet nových zákazníků z řad domácností se od začátku března zvýšil o více jak 10 % a počet domovních objektů, které se rozhodly pro hromadný odběr, vzrostl od stejného data více než pětkrát.
Příčiny tohoto zájmu vidí Václav Bartoň, generální ředitel společnosti v řadě výhod, jež umí nabídnout právě a jen digitální kabelová televize. Pro domácnosti to jsou především:

• Snadnost a jednoduchost přechodu na služby digitální televize UPC. Zákazníkovi stačí pouze telefonát a podpis smlouvy. Společnost mu zapůjčí box, zabezpečí profesionální instalaci, připojení, naladění a předvedení služby, to vše zdarma, respektive za 1 Kč. Zákazník nemá starosti s tím, jaký koupit set top box a za jaký vyšší typ ho v budoucnosti, např. v souvislosti s HD příjmem televizního signálu, nahradit. Součástí služby jsou i bezplatný zákaznický servis a technická pomoc.

• Bonus až čtyřiceti programů analogové kabelové televize, které může bezplatně sledovat na dalších televizních přijímačích v domácnosti (bez ohledu na „analogovou tmu“ ), popřípadě i druhý digitální set top box za jednotný snížený poplatek, bez ohledu na to, jakou programovou nabídku odebírá.

• Nejširší programová televizní nabídka v češtině/slovenštině, která je v České republice dostupná. Z devadesáti nabízených digitálních programů je v těchto jazykových verzích na sedmdesát z nich.

• Nejširší programová nabídka filmových a seriálových (patnáct), sportovních (deset), dokumentárních (deset) hudebních (devět) televizních programů. Vedle toho je k dispozici řada dětských, zpravodajských a jiných žánrových programů, a to i v různých jazycích. Nechybí ani prémiové filmové programy a programy pro dospělé. Jako samozřejmý doplněk k televiznímu digitálnímu vysílání jsou zákazníkovi k dispozici i vybrané, digitálně šířené rozhlasové programy.

• Doplňková služba DVR (digitální video rekordér), která umožňuje nahrávat až 4 pořady najednou. Zabudovaný hard-disk navíc nabízí paměťovou kapacitu v délce až 90 hodin. Tím je eliminována zásadní nevýhoda digitálního vysílání, které umožňuje nahrávat na klasické video nebo DVD rekordér jen to, co divák právě sleduje. DVR navíc disponuje zcela novou funkcí Time-Shift, dočasným ukládáním živého vysílání.

• Doplňková služba HDTV, tedy vysílání a příjem televizního signálu ve vysokém rozlišení aktuálně u šesti televizních stanic.



UPC dále nabízí za výhodné ceny i hromadný odběr digitální televize do domů ve kterých je rozvedena kabeláž UPC.

Společnost umí rovněž dodat televizní signál v analogové formě do rozvodů společných televizních antén a zajistit tak pokračování analogové televizní nabídky v STA, tedy bez povinnosti nákupu set top boxů jednotlivými domácnostmi.

Počínaje tímto týdnem zahajuje společnost kampaň, s cílem ozřejmit pražským domácnostem v dosahu kabelové sítě UPC výhody přechodu na digitální televizní služby UPC

PR článek

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články